Microcredit Отзиви

Рег. номер
BGR00279
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Цариградско шосе 137, ет. 3, София, 1784
Телефон:
0700 14 200
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Малкият и среден бизнес често имат нужда от спешни пари, за да покрият някои неотложни и наистина спешни разходи за своите работни дейности. Тези фирми са сред онази част на обществото, която борави с дадени количества финанси, но въпреки това неприятните икономически изненади могат да бъдат крайно неочаквани и да създадат на собствениците и управителите на тези бизнеси сериозни проблеми. Особено, ако те не са подготвени за тях достатъчно добре.

На икономическия пазар, за щастие съществуват и лоялни финансови компании, които могат да предоставят така нужния заем на своите клиенти. Именно тази ефикасна работа им е донесла множеството добри отзиви и високи мнения на клиентите.

Микро Кредит АД е едно от онези дружества, които изграждат своето име вече години, позволявайки на всеки един потребител на финансовия пазар да се възползва от техните специфични услуги, бързи кредити и подобен тип съдействия за малкия и среден бизнес.

Небанкова институция по характер, дружеството години наред вече изпълнява успешно своите бизнес планове и ангажименти към своите клиенти. Така то доказва, че опитът е едната част от полезната услугата, която предлага. Останалото се дължи на изграденото доверие в потребителите.

За компанията, положителните отзиви и високото мнение на партньорите

Финансовата институция е създадена с основната цел за предоставяне на заеми и финансови услуги на индивидуалните потребители в сферата на малкия и среден бизнес. Компанията поставя пред себе си една важна цел и мисия – с помощта на бърза и ефективна намеса да предложи на тази част от икономиката в страната финансова помощ, когато има нужда от нея.

Така всеки един заинтересован от услугата би могъл да забрави за паричните проблеми и да се фокусира върху другите важни неща в развитието си. Сред най-популярните и удобни за потребителите продукти са CrediHome, CrediGo и CrediTrade. Това са специални и гъвкави предложения на дружеството, които покриват различни изисквания, които бизнесът би могъл да има в определени икономически ситуации.

Компанията е създадена от добре подготвени специалисти, които са напълно наясно с актуалните тенденции в бизнес средите. Именно по този начин тя е подготвена с информация и практически умения за решаването на потенциалните проблеми на всяка една фирма в сферата на малкия и среден бизнес.

Мрежата на Microcredit е изградена в цялата страна. Офисите са откриваеми на повече от 60 локации. В тях повече от 150 служители и специалисти и 700 кредитни консултанта правят всичко възможно да създадат комфортно и ползотворно бизнес партньорство със своите потребители.

Приоритети в работата на компанията са ефективността, добрите съвети и защитата на правата на ползвателите на микро кредити. Услугите, които се предлагат тук са гъвкави и всеки един продукт е възможно най-правилно обмислен и конфигуриран така, че да бъде наистина полезен на индивидуалния клиент. По този начин дружеството успява да заслужи високото мнение на потребителите и положителните отзиви на онези, които вече са се възползвали от услугите му.

Мнения от клиенти на Microcredit

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews