МФИ Джобс

Рег. номер
BGR00230
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул., София, 1000
Телефон:
02 9 306 311

Регистрирана под номер BGR00230, МФИ Джобс е финансова институция, която има специално предназначение. Тя успешно оперира на територията на страната от 2010 година, когато е създадена.

Какво предлага

МФИ Джиобс е малко по-различна от повечето компании във финансовия сектор и това се дължи на нейната мисия. Тя изпълнява ролята на микрофинансираща институция, която е част от Групата на Българската банка за развитие.

МФИ Джобс предлага заеми за реализирането чрез финансиране на микро - и малки предприятия, на земеделски производители, самонаети лица, занаятчии и много др. Мисията в случая е да се заложи на лица и фирми, които в момента се опитват да развиват или пък стартират малък бизнес на територията на страната.

Заеми

Тъй като тук говорим за започване на бизнес в по-малки размери, съответно и сумите, които се предлагат са малко по-малки като размер. Обикновено говорим за заеми, които не прекрачват бариерата от 150 000 евро, което, обаче, е напълно достатъчно за реализирането на един проект.

Защо да изберем тях

Компанията със специално предназначение предлага изключително атрактивни условия за кредитиране и това няма как да остане незабелязано. Условията са изключително елементарни, защото целта е да се помогне на млади и не толкова млади предприемачи да реализират успешно своите идеи.

Това е вероятно един от най-добрите възможни начини за започване на бизнес, освен ако, разбира се, не разполагате с достатъчно средства за да го направите без чужда помощ.

МФИ Джобс предлага едни от най-атрактивните условия на пазара въобще, тъй като това е компания със специално предназначение, която се е фокусирала именно върху работата по подобни проекти. Тя е помогнала на хиляди млади и предприемчиви хора да станат независими и да реализират своите планове в живота успешно, без да се налага да спестяват с години.

Къде да ги открием

Седалището на МФИ Джобс е в град София. Ще го откриете на адрес: ул., София, пощенски код 1000. Тук на място можете да научите всичко за инвестиционните проекти, за това как да кандидатствате, какви документи трябва да представите и като цяло на какви условия трябва да отговаряте.

Ако нямате възможност да посетите офиса в София, това не е проблем, защото компанията поддържа мрежа от представителства в цялата страна. За целта е необходимо да се свържете с най-близкия до вас клон или просто да се обадите по телефона.

Със служители на компанията можете да се свържете на номер 02 9 306 311, където експертно обучени служители ще ви предоставят детайлна и подробна информация за всичко, което ви интересува.

Мнения от клиенти на МФИ Джобс

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews