Мега Трейд Ауто

Рег. номер
BGR00359
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България № 58, вх.С, ет.4, офис 14, София, 1680
Телефон:
0888 141 932

Регистрирана под номер BGR00359, Мега Трейд Ауто е финансово дружество от небанковия сектор, което оперира на територията на Република България. Компанията се реализира в една изключително високо конкурентна ниша, но предлага изключително атрактивни условия и това се оказва формула за успех.

Какво предлага на своите клиенти

Мега Трейд Ауто е специализирана компания, която предлага на своите клиенти профилирано финансиране, тоест отпуска целеви кредити. Сред главните и най-търсени услуги, които предлага на потребителите, това са финансов лизинг на всички видове превозни средства, без оглед на марката и на това, дали говорим за стар автомобил или за нов.

Компанията предлага също така оперативен лизинг за юридически лица, тоест тя не обслужва само физически лица, но работи и с фирми. На последните може да се предложи също така обратен лизинг, както и лизинг на движимо имущество, като например различни видове машини и техническо оборудване.

С цел да подсилите своя бизнес и да работите в по-големи мащаби, Мега Трейд Ауто предлага още и стоково финансиране. Така имате възможността да предложите на своите клиенти повече и по-качествени стоки, което от своя страна е много добре за вашия бизнес.

Къде да ги открием

Седалището и централен офис на компанията е базирано в град София. То се намира на адрес булевард “България” № 58. Офисът е номер 14 и е разположен във вход С, на етаж 4. В случай на необходимост да се поддържа кореспонденция, пощенският код е 1680.

В случай на невъзможност да се свържете с компанията на място в неин офис, можете да направите това и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 0888 141 932, където с вас ще разговарят експертни финансисти от компанията.

Защо да ги изберем

Мега Трейд Ауто е независима лизингова компания, която работи при изключително облекчени и лесни за покриване условия със своите клиенти. Нейната основна дейност е финансирането на покупка на автомобили от частни и юридически лица, като това се прави при изключително добри и облекчени условия.

Работи се при минимално оскъпяване, което е важно на фона на и без това постоянно увеличаващите се цени. Условията са максимално прозрачни и това също оказва доста голямо влияние върху потребителите, насочвайки ги в избора на именно тази компания.

Най-важното е, че условията няма да се променят във времето, тоест ще погасите задълженията си по начин, който можете да изчислите още от самото начало.

Въпреки че компанията е насочена главно към фирми, тя предлага финансиране на частни клиенти главно за покупката на леки автомобили.

Мнения от клиенти на Мега Трейд Ауто

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews