МедЛийз ЕАД

Рег. номер
BGR00378
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ж.к. Дианабад, бл. 34, ет.2, ап. 5, София, 1172
Телефон:
0700 20 840
Работно време :
9:00 - 17:00

Рег. номер BGR00378 МедЛийз АД е небанкова финансова компания, която осъществява своята дейност на територията на страната. Тя се е специализирала в отпускане на кредити за медицински цели. Това е ниша, в която компанията е абсолютен лидер, тъй като изключително добре познава нуждите на хората в тази сфера.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град София. Ще я откриете на адрес жилищен квартал Дианабад, блок 34, етаж 2, апартамент 5, а пощенският код е 1172. В офисите на компанията можете да намерите информация за услугите, които тя предлага, а ако нямате възможност да посетите някой от тях лично, тогава можете да намерите информацията, която ви интересува и по телефона.

С МедЛийз АД можете да се свържете на номер 0700 20 840, където експерти от компанията ще отговорят на всички ваши въпроси по отношение на необходимите условия, които трябва да покриете, с цел да получите финансиране, както и за наличните към момента възможности. Работно време, в което можете да осъществите контакт с МедЛийз АД е от 9:00 до 17:00 всеки работен ден.

Какво предлага

МедЛийз АД отпуска на своите клиенти средства за покупка на продукти и с цел лечение в сферата на офталмологията, ортопедията, денталната и репродуктивна медицина, бариатричната хирургия, естетичната и пластична хирургия и други не-животозастрашаващи интервенции.

Компанията се реализира в един сектор на изключително висока конкуренция, но благодарение на своята специализирана насоченост, тя се радва на много широк кръг от верни и лоялни клиенти.

МедЛийз АД се стреми да бъде възможно най-полезна на своите клиенти, като предлага една изключително ценна помощ, насочена към грижата за доброто здраве и добра форма.

Защо да ги изберем

Тъй като компанията е натрупала солиден опит в строго определена сфера, тя се явява едно от най-добрите възможно решения ако желаете да изтеглите заем за медицински процедури. МедЛийз АД реагира изключително бързо и адекватно, тъй като бързо може да прецени до колко реална е дадена заявка за финансиране и дали кандидатът ще може да погаси своите задължения в последствие.

Кои са техни клиенти

Потребителите, които се възползват от услугата на МедЛийз АД са предимно физически лица, които се нуждаят от медицински процедури от неживотозастрашаващ характер. Компанията прилага индивидуален подход към всеки клиент, което допълва стандартните правила за работа, така че да могат да се посрещнат възможно най-добре индивидуалните нужди на потребителите.

Мнения от клиенти на МедЛийз ЕАД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews