МАСТЕР ФИНАНС

Рег. номер
BGR00225
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Ген. Паренсов 28, ет. 2, ап,. 17, Варна, 9002
Телефон:

Регистрирана под номер BGR00225, Мастер Финанс е компания, която оперира на финансовия пазар в съответствие с всички закони и разпоредби, които са в сила в страната. Компанията успява изключително ефективно да развива своята дейност в сектор, който е считан за един от най-високо конкурентните.

Финансовото дружество е успяло да си създаде кръг от лоялни клиенти, които се привличат от прозрачната политика по финансиране, от ясните и лесни за разбиране условия, както и от облекчените условия по кандидатстване и одобрение.

Какво предлагат

Мастер Финанс е небанкова финансова компания, която оперира на територията на страната в съответствие с наличните закони и регулации. Компанията се е специализирала в отпускането на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това позволява да се предложат на потребителите по-стабилни и непроменливи условия в процеса на кредитиране. Фирмата се е специализирала в областта на така нареченото микрокредитиране.

Кои са техни клиенти

Компанията обслужва главно физически лица. Клиентите обикновено са хора със средни или по-ниски от средните доходи и постоянна работа, като последното е гаранцията, че фирмата ще получи своите средства обратно.

Фирмата основно работи с хора от град Варна, което се дължи на факта, че тя е локализирана именно там. За местните това има известно значение, тъй като компанията несъмнено познава доста по-добре местния пазар и неговите специфични нужди.

В това отношение компанията има сериозно предимство дори и пред фирми, които имат много по-голяма популярност в страната. Това да познаваш пазара и нуждите на местното население се оказва много по-важен фактор в избора на кредитор.

Къде да ги открием

Мастер Финанс е базирана в град Варна. Офисът на компанията е базиран на улица “Генерал Паренсов”, номер 28. Ще го откриете ба етаж 2, в апартамент 17. Пощенският код е 9002. Тук на място можете да се срещнете с финансисти от дружеството, които ще ви запознаят с услугите, които предлагат.

Ще можете да зададете лично всички въпроси, които ви вълнуват и освен това ще можете да разберете дали отговаряте на условията за финансиране. При невъзможност да посетите офиса лично, можете да се свържете с фирмата и по телефона.

Мнения от клиенти на МАСТЕР ФИНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews