МАРШАЛ КРЕДИТ ГРУП

Рег. номер
BGR00116
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Церова Гора 12-14 ет. 3, офис 5A, София, 1612
Телефон:
02 958 79 91; 0897 85 85 85

Регистрирана под номер BGR00116. Маршал Кредит Груб е финансова компания, която оперира в небанковия сектор. Тя реализира своята дейност в небанковия сектор, като предлага на своите клиенти заеми, които са основно с бизнес насоченост. Компанията оперира в пълно съответствие с правилата и законите на територията на Република България.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град София. Главният офис на фирмата можете да откриете на адрес ул. “Церова Гора”, номер 12 - 14. Офисът е номер 5А и е разположен на ет. 3. В случай на нужда от поддържане на кореспонденция, пощенският код е 1612.

Ако нямате възможност да посетите лично офис на фирмата, можете да направите това и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 02 958 79 91 или пък на 0897 85 85 85. Независимо дали ще посетите офиса лично или ще се обадите по телефона, и в двата случая ще попаднете на експерти в сферата на финансите, които ще могат да ви предложат професионална консултация.

Какво предлагат

"МАРШАЛ КРЕДИТ ГРУП ООД е финансова институция, която се е специализирала в отпускането на потребителски кредити на физически и юридически лица. Фирмата оперира като предлага на своите клиенти така наречените бързи заеми. Това е специфичен кредитен продукт, който се предлага изключително бързо с покриването на малък брой критерии.

Този тип заеми се предлагат за кратък период от време и имат малки размери. Компанията предлага отпускането на инвестиционен и револвиращ кредит и кредит за оборотни средства и такъв срещу залог на МПС – автомобил, камион, машина и други подобни.

Защо да изберем тях

Компанията е изключително търсена от потребителите, тъй като предлага много ясни условия и наистина високо ниво на прозрачност. Условията, за разлика от други компании, са изключително елементарни и лесни за разбиране. Потребителите бързо се насочват към компании като тази, които не се опитват да заблуждават, което е достатъчно добро основание да направим този избор.

Условия

Условията за отпускане на бърз заем от Маршал Кредит Груп са изключително лесни за покриване. Компанията предлага примамлива алтернатива на банковото финансиране, но при по-облекчени критерии за одобрение. Много често клиенти на фирмата стават потребители, които по една или друга причина не са успели да отговорят на високите изисквания на банките.

Мнения от клиенти на МАРШАЛ КРЕДИТ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews