М К – ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00251
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Хаджи Димитър №30, ет.3, офис 7, Сливен, 8800
Телефон:

Регистрирана под номер BGR00251, МК - Лизинг е финансова небанкова институция, която развива успешна дейност на територията на България. Компанията притежава доста сериозна репутация и се радва на нарастващ брой потребители и лоялни клиенти, макар че се реализира в един от най-конкурентните пазари в страната - кредитния.

Какво предлага

Базираната в Сливен финансова институция е специализирана в отпускане на бързи кредити. Това са заеми, които основно имат за цел да помогнат на хората в нужда да посрещнат своите битови разходи. Обикновено заемите се предлагат в малки размери и с кратки срокове на погасяване, макар че има и някои изключения.

Кои са клиенти на компанията

Компанията се е специализирала в отпускането на кредити на частни лица. Тя работи при изключително лесни за покриване критерии, като единственото условие е кандидатът да е пълнолетен гражданин с редовна работа и постоянен трудов договор, обезпечаващ заема. Фирмата работи предимно с хора от град Сливен и околността.

Защо да ги изберем

МК Лизинг е финансова компания, която поради своята локализация в град Сливен познава изключително добре проблемите на местните жители. Поради тази причина, много хора от този район с охота се насочват именно към тази компания, макар че имат избор и възможност да се спрат на доста по-големи фирми.

Оказва се, че доброто познаване на потребителите и на техните нужди е от много голямо значение. Освен това, фирмата предлага наистина доста атрактивни условия, което няма как да се подмине, имайки предвид ниските лихвени проценти и облекчени условия за одобрение.

Къде се намира

Както вече споменахме, компанията има силно местно значение. Тя е със седалище в град Сливен. Главният офис ще откриете на адрес: бул. Хаджи Димитър № 30, ет. 3, офис 7, а пощенският код е 8800.

Най-добрият начин да се запознаете с услугите, които компанията предлага е да посетите лично нейния офис, където експертни финансисти ще ви запознаят с условията за финансиране, с особеностите, които трябва да знаете, както и със съществуващите изисквания.

Ако нямате възможност да посетите офиса лично, можете да научите повече детайли и по телефона, където финансистите на дружеството също могат да ви обслужат професионално, отговаряйки на всички ваши въпроси.

Мнения от клиенти на М К - ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews