ЕМ ДЖИ ФИНАНС

Рег. номер
BGR00249
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. „Цар Симеон I“ N: 70, Бургас, 8000
Телефон:
0899 89 77 26

Ем Джи Финанс е небанкова институция, която оперира на финансовите пазари в страната, предлагайки своята висококачествена услуга на потребителите и изграждайки чрез работата си с тях сериозен кръг от лоялни потребители, които винаги при нужда се завръщат обратно. Компанията е регистрирана под номер BGR00249, като оперира в пълно съответствие и спазване на законите на Република България.

Какво предлага на потребителите

Ем Джи Финанс е акционерно дружество, което е с основен предмет на дейност финансови консултации. Фирмата предлага още кредити и лизинги срещу обезпечение.

Сред услугите, предлагани от финансовата институция са кредити срещу ипотека на недвижим имот или автомобил, заеми с цел наличие на оборотни средства за малкия бизнес и рефинансиране на кредити.

Защо да ги изберем

Ем Джи Финанс се отличава с това, че предлага на своите потребителите изключително голямо разнообразие от услуги, което не е много типично за компаниите в този сектор.

В повечето случаи фирмите се специализират тясно в една сфера, което не е толкова лошо, но в този случай имате възможността да работите с една и съща фирма в ситуация на различни нужди.

Компанията се е развила в различни области, но е запазила своите изключително прозрачни и лесни за разбиране условия. Това прави фирмата още по-търсена. Като се добави и това, че условията за одобрение са наистина доста лесни за покриване, компанията се превръща в магнит за търсещите финансиране.

Къде да ги открием

Финансовата институция е със седалище в град Бургас. Ще откриете нейния централен офис на адрес: ул. „Цар Симеон I“ N: 70, а при необходимост от поддържане на кореспонденция пощенският код е 8000.

Ако посетите лично офис на фирмата, вие ще имате възможност да се запознаете от първа ръка с услугите, които се предлагат. Освен това, ще можете да се запознаете с условията за кандидатстване и с всичко останало, което би могло да бъде от значение за вас.

Ако имате важни въпроси, които искате да зададете, но нямате възможност да посетите лично офиса на фирмата, можете да направите това и по телефона. С експерти от компанията ще можете да се свържете на номер 0899 89 77 26. Там добре обучени служители любезно ще ви обяснят всичко, което ви вълнува относно процеса по финансиране.

Мнения от клиенти на ЕМ ДЖИ ФИНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews