ЛОТОС ОД

Рег. номер
BGR00067
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
УЛ. АЛЕКСАНДРОВСКА № 32, БУРГАС, 8000
Телефон:
056 840 230

Регистрирана под номер BGR00067, ЛОТОС ОД ООД е компания, която оперира на финансовите пазари на територията на Република България. Тя осъществява своята дейност в пълно съответствие със законите на страната, като предлага на потребителите възможността да се възползват от нейните услуги, без оглед на населеното място, в което живеят.

Кои са клиентите

Централата на компанията е разположена в град Бургас. Това я прави по-популярна сред местните жители, тъй като подобен тип компании, които са локализирани извън столицата, по-добре познават проблемите и особеностите на местния пазар, което от своя страна ги прави по-конкурентни на пазара като цяло. Въпреки това, потребителите могат да бъдат от цялата страна, без в тяхното местонахождение да има някакво предимство или пък недостатък.

Съответно, компанията работи както с физически, така и с юридически лица, което не е от никакво значение. Съответно, едните и другите не винаги получават заеми при еднакви условия, тъй като самите те имат и различни права и задължения.

Къде се намира

Централният офис на фирмата, както вече споменахме, е базиран на адрес улица “Александровска”, номер 32, а пощенският код при нужда от кореспонденция е 8000. На място в офиса на финансовото дружество можете да откриете цялата ви необходима информация, която да ви помогне да решите дали желаете да се възползвате от техните услуги и ако да, то съответно дали вие самите покривате необходимите изисквания.

Със служители на ЛОТОС ОД ООД можете да се свържете и по телефона, като така без проблем можете да научите информацията, която ви вълнува за да прецените дали ще искате да се възползвате от услугите на компанията. Номерът, на който можете да откриете експертите на компанията е 056 840 230.

Какво точно предлага

Фирмата предлага на потребителите така популярната напоследък финансова услуга “бърз кредит”. Това е доста атрактивен продукт, който се ползва от максимален брой потребители от всички възрасти и от цялата страна.

Този тип заеми, както е и в този случай, се отдават при доста атрактивни условия. За да се обслужва задължението, вие трябва единствено да имате постоянна работа на трудов договор, а вноските се погасяват от работната ви заплата.

Съответно, изисква се единствено да сте на възраст над 18 години, тоест да сте пълнолетни, както и да притежавате собствена банкова сметка, на която съответно да получите своя заем.

Характерна черта са по-кратките срокове, както и непроменливите условия. Заемите до 40 лева са защитени от Закона за потребителките кредит, което обяснява и защо този тип заеми са съпроводени от по-ясни, прости и лесни за разбиране условия за клиента.

Мнения от клиенти на ЛОТОС ОД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews