ЛИЗИНГОВА КЪЩА СОФИЯ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00146
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Ботевградско шосе № 459, София, 1839
Телефон:
02 89 21 110

Лизингова къща “София лизинг” е регистрирана под номер BGR00146, като оперира в пълно съответствие със законите на Република България. Фирмата, подобно на останалите в бранша, е подложена на изключително сериозна конкуренция, което за клиентите означава постоянно подобряващи се условия.

Какво предлага

Компанията е специализирана във финансирането на лизинг за закупуването на автомобили, като работи с различни марки и не се ограничава в това отношение. Тя работи както с физически, така и с юридически лица, като условията може да се отличават в известна степен.

Съответно, не всеки човек или фирма могат да бъдат одобрени за абсолютно всяка покупка. Това се подразбира от факта, че все пак покупката на лизинг трябва да се подплати с покриването на определени условия от страна на потребителите, като това се изразява основно в размера и стабилността на техните доходи.

Как да се свържем с компанията

Компанията е базирана в град София, като централата се намира на булевард “Ботевградско шосе”, номер 459. Телефонът, на който можете да се свържете с експерти от компанията и да зададете своите въпроси за услугите, които се предлагат е 02 89 21 110. Макар и базирана в столицата, компанията обслужва клиенти от всички краища на страната, без това да бъде какъвто и да било проблем.

Защо да ги изберем

Атрактивните условия, при които обслужва своите потребители, са ѝ изградили доста стабилна мрежа от лоялни клиенти, които при необходимост от лизинг отново се завръщат към офисите на компанията. Това се постига трудно, но в наши дни е единственият начин за постигане на успех.

Изключително важен фактор е прозрачната политика при финансиране, както и условията, които умишлено са направени възможно най-лесни за разбиране. Това е на принципа “не ме карай да мисля”, който се харесва от потребителите, имайки предвид натовареното ежедневие на повечето хора и естественото им нарастващо нежелание да ангажират ума и съзнанието си с излишна информация.

Когато това се допълни и от лоялно отношение и доверие, формулата на успеха е вече ясна. Ниските лихви са още един изключително важен фактор, който определя интереса и нарастващия кръг потребители. Все пак, всеки се стреми да купува на лизинг при минимално оскъпяване.

Да не забравяме и това, че компанията традиционно се е насочила към поддържането на стабилност и влага огромни усилия за да запазва своите условия непроменени. Всичко това има за цел да надвие останалите в сектора.

Подобно на повечето компании в бранша, тя работи при изключително висока конкуренция, която трябва да бъде превъзмогната с предлагането на по-добри и атрактивни условия

Мнения от клиенти на ЛИЗИНГОВА КЪЩА СОФИЯ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!