ЛИЗИНГОВА КОМПАНИЯ

Рег. номер
64
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. „Фр. Ж. Кюри“ № 20, етаж 8, София, 1113
Телефон:
02 963 05 80; 0888 788 280
Работно време :
09:00 - 17:30

Регистрирана под номер 64, Лизингова Компания АД е небанкова финансова институция, която развива своята дейност на територията на страната. Организацията се радва на нарастващ авторитет и постоянно увеличаваща се мрежа от лоялни потребители, които са решили да ѝ се доверят. Тя оперира в област с висока конкуренция, което не ѝ пречи да се превърне във водещ фактор.

Какво предлага

Компанията се е специализирала тясно в една малко по-специфична сфера на финансирането. Тя предоставя на своите клиенти различни видове лизинг. Сред най-търсените са лизинг за селскостопанска техника, за товарни машини и за леки автомобили, но не само. Услугата може да се използва и за на практика всякакъв вид оборудване. Компанията предлага на потребителите също така и оборотен лизинг.

Защо да изберем тях

Лизингова компания АД е сериозна компания, която позволява да закупите на практика всичко на изплащане, при това при почти никакво оскъпяване. Това ви дава възможност да притежавате тук и сега собственост, каквато при нормални други обстоятелства не бихте могли да си позволите.

Условията, при които се сключват този тип сделки са повече от прозрачни и дават възможност да се постигне високо ниво на доверие между потребители и компания, което е нещо все по-рядко в съвременната висококонкурентна бизнес среда.

Компанията предлага одобрение при съвсем елементарни условия. На практика, вие трябва да покриете само един критерий и това е наличието на постоянен месечен доход, с който да можете да обезпечите своите регулярни вноски по лизинга.

Къде се намира компанията и как да се свържем

Седалището на компанията е базирано в град София. То се намира на адрес ул. „Фредерик Жулио Кюри“ № 20. Офисът е разположен на етаж 8, а пощенският код е 1113. На място в офиса можете да научите най-подробно за лизингите, които компанията предлага и как точно да се възползвате от тях.

Ако нямате възможност да се отбиете лично до централата на компанията, можете да се свържете със служители от фирмата и по телефона. На номер 02 963 05 80 и на мобилен 0888 788 280 ще можете да се свържете с експерти в сферата на финансите от компанията, които ще ви запознаят с услугите и изискванията, които трябва да покриете.

Работно време, в което можете да се свържете с Лизингова Компания АД, в случай, че искате да ги посетите лично в техен офис или пък да получите информация по телефона, е всеки работен ден от 09:00 до 17:30 часа, с изключение на празничните и неработни дни.

Мнения от клиенти на ЛИЗИНГОВА КОМПАНИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews