ЛИМАР ЛОАН

Рег. номер
BGR00248
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Цариброд 2, Пловдив, 4000
Телефон:

Регистрирана под номер BGR00248, Лимар Лоан е финансова компания, която оперира в небанковия сектор. Тя развива своята дейност на територията на Република България, предлагайки на потребителите кредитиране при изгодни условия, което се отпуска при ясни и прозрачни правила. Фирмата се радва на нарастваща клиентска мрежа на територията на страната.

Какво предлага

Лимар Лоан е известна и авторитетна компания, която се занимава с отпускане на кредити. Фирмата работи по-често със суми в по-малки размери, като според ситуацията, обаче, могат да се направят и не малко изключения, стига лицето или компанията, които кандидатстват, да могат да обезпечат отпуснатите по техен адрес средства. Компанията може лесно да откликне на нуждите на различните потребители, предлагайки широка гама от услуги и продукти в сферата на финансите.

Кои са клиенти на фирмата

Потребителите, които се възползват от атрактивните условия на компанията са два типа - физически и юридически лица. Това е една от малкото фирми в бранша, които работят и с двата вида клиенти, без да отдават предпочитания към едните или към другите.

Разбира се, правилата и условията не винаги могат да са еднакви за частни лица и фирми, но това е напълно разбираемо, особено като се има предвид, че самите хора и бизнесът имат различни права и задължения.

Защо да изберем тях

Лимар Лоан е доста авторитетна компания, която много хора и фирми предпочитат при нужда от финансиране. Тя е и много добре позната в Пловдив и областта. Освен това, редно е да се отбележи, че тя може да предложи своите услуги и извън този район, което може да стане изключително лесно и без никакви пречки.

Фирмата предлага изключително прозрачни условия и работи при много лесна за разбиране политика, като тук целенасочено се избягват подвеждащите правила, които могат да затруднят по един или друг начин нейните клиенти.

Компанията се стреми да изгради стабилна и надеждна мрежа от потребители, които да могат винаги да разчитат на нейните услуги при нужда. Освен това, по този начин се постига и една златна линия на поведение, която гарантира дългосрочното оцеляване на компанията в бранша.

Къде се намира компанията и как да се свържем

Лимар Лоан е базирана в град Пловдив, а седалището на финансовото дружество ще намерите на адрес ул. “Цариброд”, номер 2. Пощенският код е 4000. Тук на място ще можете да разговаряте с опитни експерти в сферата на финансите и така ще знаете какви точно са правилата и условията за получаване на желаното от вас финансиране, както и дали търсите точно това.

Мнения от клиенти на ЛИМАР ЛОАН

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews