ЛАЙТ КРЕДИТ

Рег. номер
BGR00178
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Пролет 1, Пловдив, 4003
Телефон:
0888 65 00 00
Работно време :
09:30 - 17:00

Регистрирана под номер BGR00178, Лайт Кредит е небанкова финансова институция, която оперира на територията на Република България. Фирмата разгръща своята дейност в сферата на финансирането, предлагайки разнообразие от услуги в тази област. Компанията достига до широк кръг от клиенти, доставяйки им висококачествена услуга. По този начин се постига много високо ниво на повторно завръщане на клиентите.

Какво предлага

Лайт Кредит е компания, която се е специализирала в две области на кредитирането. Тя се занимава основно с отпускането на бързи потребителски заеми от една страна и ипотечни кредити от друга. Заемите варират в много широк диапазон по отношение на размера, което се дължи на различното естество на продуктите.

Съответно бързите потребителски кредити са в по-малки размери, изискват по-малко гаранции и се одобряват по-лесно. Ипотечните заеми, от своя страна, са доста по-големи, но и при тях се постига одобрение много по-трудно. Разнообразието от услуги позволява на компанията да играе ролята на своеобразна алтернатива на банковото кредитиране.

По тази причина, много от хората, които прибягват до услугите на компанията, преди това са кандидатствали за банково финансиране. За съжаление, банковите правила са изключително строги, което оставя извън кръга на одобрените дори и доста сериозни и надеждни кандидати за заем.

Защо да ги изберем

Макар и със седалище в град Пловдив, фирмата оперира в цялата страна. До нея можете да достигнете посредством широка и добре развита мрежа от офиси, които правят финансирането по-лесно от всякога.

Компанията предлага изключителна прозрачност на своите условия, както и политика, която е много лесна за разбиране от потребителите. Условията не се създават с цел да бъде заблуден и подмамен клиента, а да се спазват еднакво и от двете страни. Ниските лихви и дългосрочната стабилност само допринасят за още по-голямата привлекателност на компанията.

Къде се намира компанията и как да се свържем

Компанията е базирана в град Пловдив. Седалището на финансовото дружество ще откриете на адрес: ул. “Пролет”, номер 1, а пощенският код е 4003. На място в офиса на компанията ще можете да разговаряте с експерти, които да ви запознаят с предимствата и недостатъците на този тип услуга.

Ще видите какво точно предлага фирмата, както и условията за финансиране. Ще разберете дали отговаряте на тях или не, както и дали това е услугата, от която се нуждаете.

Ако нямате възможност лично да посетите офис на фирмата, можете да се свържете с експертите, които работят там и по телефона. Това можете да направите на номер 0888 65 00 00, където с вас ще разговарят опитни финансисти. Работното време, в което можете да се свържете със служители на Лайт Кредит е всеки ден от 09:30 до 17:00 часа.

Мнения от клиенти на ЛАЙТ КРЕДИТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews