ЛЕННО

Рег. номер
BGR00341
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ЦУМ, бул. Мария Луиза 2, ет. 5, София, 1000
Телефон:
0700 42 442

Ленно АД е небанкова финансова компания, която оперира в сферата на кредитирането и финансирането. Тя развива своята дейност на територията на няколко отделни страни. В Република България тя е регистрирана и действа под номер BGR00341. Компанията предлага много голямо разнообразие от услуги, а продуктите ѝ са насочени към изключително широк спектър от клиенти.

Какви услуги включва

Финансовата институция предлага широк набор от услуги. Сред водещите дейности се включват операции в сферата на ипотечно финансиране, инвестиционното консултиране и управлението на активи. Компанията предлага на потребителите също така и отпускане на заеми с различна цел и размери, което прави фирмата сериозен конкурент на банковите институции в не малко отношения.

Според услугите и размера на заема съответно се променят и необходимите гаранции, които при най-малките заеми за физически лица могат да се ограничат до съвсем елементарни, като например наличие на трудов договор и превеждане на постоянна работна заплата.

Интересно е това, че Ленно АД предлага на юридическите лица ипотечно кредитиране, което малко компании от небанковия финансов сектор могат да се похвалят. Освен това, условията при които се извършва тази услуга са изключително добри и привлекателни.

Кои са клиентите на Ленно АД

Базирана в София, Ленно АД обслужва потребители не само от града, но и от цялата страна, което става чрез мрежа от представителства. Компанията има офиси и в няколко други държави от Източна Европа и региона. Това са съответно Чехия, Полша и Русия, където финансовото дружество също развива своята дейност и се разраства на кредитния пазар.

Компанията предлага различни видове и форми на финансиране, което подсказва и за това, че има различни типове клиенти с различни нужди. Главно, обаче, фирмата предлага продукти за юридически лица, които заемат и най-голям дял от клиентите на компанията.

Къде се намира компанията и как да се свържем

С компанията можете да се свържете по най-различни начини, включително чрез лично посещение на офис, чрез обаждане по телефона, както и чрез Интернет. Тя има мрежа от офиси на територията на страната, което позволява винаги да бъде само на една ръка разстояние от своите клиенти.

Централният офис на компанията ще откриете на адрес ЦУМ, бул. Мария Луиза номер 2, ет. 5, София, пощенски код 1000. Тук на място ще можете да се срещнете лично с някои от най-добрите финансисти, с които някога сте общували, което ще ви помогне да изберете точния продукт и услуга за да останете удовлетворени от работата си с тях. Телефонът за контакти с централата на компанията е 0700 42 442.

Мнения от клиенти на Ленно

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews