ЛИЗИНГОВА КЪЩА-ПАЗАРДЖИК

Рег. номер
BGR00065
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Есперанто №7, Пазарджик, 4400
Телефон:
034 445 442

Регистрирана под номер BGR00065, Лизингова къща Пазарджик е небанкова финансова институция, която реализира своята дейност на територията на Република България. Тя действа изцяло в съответствие със законите и правилата в страната, предлагайки едно наистина много високо ниво на услугата. Благодарение на лоялното си отношение, компанията вече си е спечелила доста сериозен брой лоялни клиенти и продължава да генерира все повече доверие в потребителите.

Какво предлага

Лизингова къща Пазарджик се е специализирала тясно в отпускането на оборотен и финансов лизинг. Компанията предлага възможността да закупите на изплащане стоки и услуги, за които към момента не разполагате с необходимите средства. Компанията се отличава от повечето кредитни фирми, особено по отношение на това, че парите в по-голямата част от случаите се отпускат със специално предназначение.

Условия за финансиране

Главното условие за финансиране се изразява в това потребителите да могат да се ангажират с погасяването на задълженията. Компанията ще може да отпусне заем едва тогава, когато нейните служители са се уверили, че вие ще можете да изплащате задълженията си така, както е редно. Това трябва да може да се покрие от вашата работна заплата, която съответно трябва да позволява всеки месец да се заделя съответната сума по лизинга.

Защо да ги изберем

Компанията попада в списъка на най-добрите и надеждни финансови дружества от небанков тип в Пазарджик. Фирмата предлага на своите клиенти изгодни условия, ниски лихви, както и изключително ясни и прозрачни правила в процеса на финансиране.

Предимството да работите с Лизингова къща Пазарджик е, че с тях няма риск от променливост на условията, както и опасност от заблуда, възникнала от необръщане на внимание на дребния шрифт.

Компанията е изключително добре запозната с нуждите и особеностите на местните потребители и на местния пазар, което я поставя едни гърди пред най-големите кредитни дружества в страната, поне що се отнася до обслужването на клиенти от този район.

Къде се намира компанията и как да се свържем

Както се подразбира от името на компанията, Лизингова къща Пазарджик е със седалище в град Пазарджик. Финансовото дружество ще откриете на адрес: ул. “Есперанто”, № 7. Пощенският код е 4400.

На място в офиса на компанията ще можете да се запознаете с нейните продукти и услуги, както и да разберете дали вие самите отговаряте на условията за финансиране на покупка на лизинг.

Ако по някаква причина сте възпрепятствани или нямате възможност да посетите компанията лично, можете да направите връзка с експертните ѝ служители на телефон 034 445 442, където да зададете въпросите, които ви вълнуват.

Мнения от клиенти на ЛИЗИНГОВА КЪЩА-ПАЗАРДЖИК

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!