Kinti.bg Отзиви

Рег. номер
BGR00260
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
бул. Г.С.Раковски 147, ап.14, София, 1000
Телефон:
0700 35 005
Работно време :
Пон. – Пет. 08.30 - 18.30 ч.

Финансовата стабилност не винаги е константа и стандартно състояние, на което можем да се радваме постоянно. Животът е изпълнен с непредвидими ситуации, някои от които свързани и с пари. И под пари, конкретизираме по-точно тяхната липса. В такъв момент всеки един човек, като модерен гражданин на света, държи да възвърне желаната от него стабилност в приходите и бюджета си. Причината е, че те са основният източник на добър начин на живот.

През последните години добрите отзиви и мнения на всеки гражданин, който се е възползвал от услугите на небанкови институции, доведоха до създаването на едно ново мислене. То е част от ежедневието на всеки човек и в общи линии засяга идеята, че в момент на недостиг на финансови средства, всеки един от нас може да разчита на „външна намеса“ или на т.нар. бързи заеми.

Kinti.bg е търговска марка на Макроадванс АД. Интернет финансовият портал е един от най-бързите начини на дружеството да осигури достъп до бързи кредити за своите потенциални клиенти. Макроадванс АД е регистрирана в Българската Народна Банка с дейността си по предоставяне на финансови услуги.

Компанията изразява своите сериозни намерения да остане в сферата на този бизнес и създава онлайн портала Kinti.bg. Той дава възможност на всеки един човек с финансови проблеми, да има достъп до голям набор от разнообразни методи, които да му окажат нужната подкрепа в даден момент. По този начин непредвидените разходи вече не изглеждат като непреодолима стена, която всеки един потребител счита за невъзможно препятствие.

Каква е идеята

Както е ясно паричните проблеми са рядко предвидими и изненадват в най-неподходящите моменти. Това е нещо, което е съвсем ясно и на специалистите в Kinti.bg. Неочакваните разходи често изискват и бърза реакция, което също е важен момент при една кандидатура за заем. Ето защо системата тук е изградена по начин, който улеснява и скъсява максимално пътя до одобрението на потребителя и същинското отпускане на парите.

В тази ситуация липсват излишни разходи, нежелани такси и процесът не е обвързан с безброй документи и часове, загубени в чакане по гишета. Това е и основната цел на екипа на дружеството – да създаде максимално ефективна атмосфера, от която всеки потенциален потребител да успее да се възползва при финансова нужда.

Нещата, които водят до положителните отзиви и високо мнение на клиентите

Това са три фундаментални опорни точки при начина на работа, които правят дейността на фирмата невероятно надеждна – прозрачност, достъпност и отговорност. Тези фактори определят цялостната комуникация, която се изгражда между заемодател и получател на кредита. Тя е категорично важна, тъй като финансовата материя не винаги е достатъчно позната на всеки човек. Това налага и разясняването на редица въпроси и уточнения, които хвърлят светлина върху всеки важен процес от партньорството.

В Kinti.bg кандидатстването за желаната сума се случва достатъчно лесно и независимо къде се намирате. Нужен е единствено компютър, лаптоп, телефон или друго мобилно устройство, което да ви предостави достъп до интернет платформата. Трябва още валиден имейл адрес, телефонен номер и разбира се банкова сметка. Това удобство е и причината на качественото обслужване, което води и до положителни отзиви и мнения от всички досегашни клиенти на компанията.

Мнения от клиенти на Kinti.bg

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Йордан Янакиев on Kinti.bg
измамници

Само веднъж съм позлвал услугите им и никога няма да повторя. Измамници! Определено си струва да се внимава от къде човек тегли дори и малък кредит. Внимавайте с тези!

by Стефана Дечева on Kinti.bg
оправдаха доверието ми

Много се притеснявах дали няма да се окажат измамници, понеже вече съм се парила с бързи кредити от други компании. Притесненията ми не се оправдаха и вече почти съм върнала цялата сума. Мога да препоръчам на всеки, който спешно има нужда от пари.