iZaem.bg

Рег. номер
BGR00360
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Христо Ботев № 107, София, 1000
Телефон:
0700 100 92

Регистрирана под номер BGR00360, АИЗАЕМ.БГ ООД е небанкова финансова институция, която се реализира на пазара за бързи кредити в България. Тя е по-известна сред потребителите като iZaem.bg, което е името, с което фирма оперира в родното интернет пространство.

Именно в мрежата се реализират по-голямата част от операциите на компанията. Тя се реализира в една изключително конкурентна ниша, в която се пробива трудно, но компанията има стабилна репутация сред потребителите.

Кои са клиентите на фирмата

iZaem.bg е насочена към отпускането на финансови средства на частни и юридически лица. Това означава, че се обслужват както обикновени граждани, така и дребни и средни бизнеси. Повечето от клиентите на финансовата институция я откриват в интернет, което автоматично насочва предлагането към по-младата част от хората.

Какво предлага на клиентите

Предлаганите заеми са широки граници, като минималният размер е около 500 лева. Максимумът, за който може да се кандидатства е 10 пъти по-висок, тоест достига 5000 лева.

Къде оперира фирмата

Макар че е ситуирана в София и там се намира седалището на компанията, АИЗАЕМ.БГ ООД има офиси на територията на цялата страна, Компанията оперира чрез офисите си в цялата страна. Особено в по-големите градове.

Защо да изберем тях

Компанията предлага както на частни лица, така и на фирми, като и в двата варианта това става много лесно. Заемите се одобряват до броени минути, което от своя страна спестява много време. Парите се отпускат по банков път за да се свали до минимум риска от грешки и обърквания.

Коректното отношение се допълва от стабилна и непроменлива лихва за целия срок на заема, а погасителните планове могат да бъдат доста гъвкави. Всичко това се допълва и от преимуществото да разполагате с персонален кредитен консултант.

Как се кандидатства

Процедурата

Процедурата по кандидатстване е много елементарна, с което се привличат много потребители. Одобрение се дава за няколко минути, а личната карта е напълно достатъчна като документ.

Къде можем да ги открием и как да се свържем с тях

Както вече споменахме, компанията е базирана в град София. Тя, обаче, има свои клонове във всички по-големи градове на страната. И все пак, ако трябва да посетите по някаква причина именно седалището на фирмата, ще го откриете на адрес бул. Христо Ботев № 107. Пощенският код, в случай, че се налага поддържането на някаква кореспонденция, е 1000. По телефона можете да се свържете с експертни служители на компанията и да научите от тях всичко, което ви вълнува, номерът, на който трябва да се обадите е 0700 100 92.

Мнения от клиенти на iZaem.bg

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews