iTrust

Рег. номер
BGR00347
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Витоша 146, сграда А, ет.4, Бизнес център България, София, 1463
Телефон:

Регистрирана под номер BGR00347, Ай Тръст (iTrust) е небанкова финансова институция, която оперира на територията на Република България. Компанията е създадена специално за да задоволи необходимостта от финансиране в в сферата на бързите заеми, като се стреми да създаде еквивалентен продукт на този, който банките предлагат. По този начин компанията привлича доста голям интерес, а политиката, която поддържа, създава мрежа от лоялни и коректни клиенти.

Какво предлага

Ай Тръст (iTrust) е небанкова финансова организация, която се е специализирала в областта на финансирането. Тя се стреми да бъде алтернатива на банките доколкото това е възможно, като предлага на своите клиенти различни типове заеми. В това число основно трябва да отбележим възможността за теглене на бързи, потребителски и ипотечни кредити. Предлагат се също така и специални заеми, които са конкретно насочени към бизнеса.

Какви заеми отпуска

Максималният размер на заемите варира в много широки граници. Така например, най-големите суми, които могат да бъдат отпуснати по линия на потребителските кредити е в размер на 5000 лв. Максималната сума, която се предлага въобще може да достигне до 25 000 лв, като за повече информация и по-добро опознаване на продуктите е добре да се свържете лично със служители на компанията.

Какви са нейните клиенти

Клиенти на фирмата са физически и юридически лица, като се наблюдава известна насоченост бизнеса. По-голямата част от клиентите са именно фирми, които намират тук отлични условия за финансиране. Много често банките отказват заеми по една или друга причина, което е резултат от строгите правила в областта. В резултат, много клиенти се насочват към небанковите институции, предлагащи същата услуга.

Защо да я изберем

Компанията предлага широка гама от продукти, което я прави подходящ избор за всеки клиент. Като алтернатива на банковото кредитиране, тя предлага на потребителите всякакъв вид заеми при оптимално добри за клиента условия. Лихвите по заемите са изключително стабилни и при това са необичайно ниски на фона на голяма част от компаниите от небанковия сектор. Компанията си е спечелила уважение и благодарение на своята прозрачна политика в областта на финансирането.

Къде да я намерим

Седалището на компанията е ситуирано в град София. То се намира на булевард “Витоша”, номер 146. Разположено е в сграда А, ет. 4, в Бизнес център България, а пощенският код е 1463. Ако желаете да се свържете със служители на централата лично, можете да направите това на точно този адрес. Тук бихте могли да получите информация за всички налични услуги и за изискванията, на които трябва да отговаряте вие като клиент.

Мнения от клиенти на iTrust

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews