АЙ ТИ ЕФ ГРУП

Рег. номер
BGR00298
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Ал. Стамболийски 84 - 86, етаж 12, София, 1303
Телефон:
0700 18038

Регистрирана под номер BGR00298, АЙ ТИ ЕФ ГРУП АД е компания, която оперира в небанковия финансов сектор на територията на Република България. Фирмата предлага своите услуги в пълно съответствие със закона и правилата за финансиране, като съответно, това предлага много голяма стабилност и надеждност на потребителите.

Какво предлага

Както вече споменахме, АЙ ТИ ЕФ ГРУП АД е компания, която оперира в небанковия финансов сектор и по-точно, в сферата на кредитирането. Компанията е специализирана в отпускането на бързи онлайн заеми, а нейният продукт попада в областта на така нареченото потребителско микрокредитиране.

Заемите, които се предлагат, обикновено са малки по размер. Лихвите са изключително атрактивни и непроменливи, а сроковете за погасяване са по-скоро кратки.

Кои са клиентите

Обикновено, потребителите, които се насочват към този тип заеми са хора, които имат постоянна работа, получават редовно работна заплата и имат ниски до средни доходи, които, обаче, са гарантирани във времето.

В повечето случаи, тези хора прибягват към бърз кредит когато е на лице забавяне на работната заплата, неочаквано голям разход по битови сметки и други подобни. В повечето случаи, но не задължително, потребителите са хора от най-активната възрастова група между 30 и 40 годишна възраст.

Защо да ги изберем

Това тип финансиране е идеално решение за цял куп случаи и ситуации, в които не знаем от къде да намерим средства за да посрещнем своите ежедневни разходи на момента, но сме сигурни, че ще разполагаме със средствата малко по-късно във времето.

В тази ситуация, компанията може да бъде изключително полезна, тъй като предлага на потребителите бързо решение и на ниска цена. Малката лихва се допълва от това, че одобрението за финансиране се получава до няколко минути след кандидатстване.

Компанията оперира чрез марките си SmileCredit и Get Cash.

Къде да открием компанията

Седалището на АЙ ТИ ЕФ ГРУП АД се намира в град София. Главният офис е разположен на адрес: бул. Ал. Стамболийски 84 - 86. Намира се на етаж 12, а пощенският код е 1303. Телефонът за контакти е 0700 180 38.

Със служители на компанията можете да се свържете както лично, така и по телефона, но във всички случаи ще имате възможността да разговаряте с изключителни специалисти и експерти в сферата на финансите.

За продуктите на компанията можете да научите и по други начини. Тя ма изключително стабилно интернет присъствие, но също така можете да се срещнете с нейни служители и в някой от многобройните офиси на територията на цялата страна.

Мнения от клиенти на АЙ ТИ ЕФ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews