ИПОКРЕДИТ

Рег. номер
BGR00303
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Георги Измирлиев №2Б, Горна Оряховица, 5100
Телефон:
0894 459 405
Работно време :
09:00-18:00

Регистрирана под номер BGR00303, Ипокредит ООД е небанкова финансова компания. Тя оперира в сферата на кредитирането, като основното поле на дейност е така нареченото бързо финансиране. Това е област с изключително висока конкуренция, което налага на компанията създаването на продукт с много висока атрактивност, който съответно не само да се забележи, но и да се търси от потребителите.

Какво предлага на потребителите

Ипокредит ООД се е специализирала в отпускането на потребителски заеми. Тя предлага на клиентите услугата “микрокредитиране”, при което се отпускат малки по размер суми, но при изключително облекчени и лесни за покриване условия. Съответно, друга особеност е и краткият период на погасяване.

Кои са клиентите на компанията

Базирана в Горна Оряховица, Ипокредит ООД работи предимно с потребители от околността. Клиентите са основно от населени места като Горна Оряховица, Велико Търново, Елена, Севлиево, Габрово и с. Росен. Това са хора с постоянен трудов договор и гарантирано трудово възнаграждение, които, обаче, по една или друга причина се нуждаят от средства на момента, а не разполагат с такива. Причините могат да са много различни - от закъсняло трудово възнаграждение до неочаквано висока битова сметка.

Компанията оперира в района посредством своята добре развита мрежа от офиси, в които можете не само да получите заем, но и да научите повече за продуктите на компанията и за начините на работа, които тя следва.

Защо да ги изберем

Компанията има изключително много предимства, които могат да ви накарат да спрете избора си върху нея. Тя има силно локално присъствие и е добре запозната с особеностите и нуждите на местния пазар. Традиционно потребителите от района са склонни да отдадат предпочитанията си на Ипокредит ООД, вместо на други доста по-популярни в национален план компании, тъй като тази компания е по-специфично създадена спрямо техните нужди. Ето какво им предлага тя:

  • По-ниска лихва;
  • Много гъвкави погасителни планове;
  • Ясни и лесни за разбиране условия;
  • Ниски и лесни за покриване критерии;
  • Много добро познаване на нуждите на местния пазар;

Къде да ги открием

Ако искате да посетите лично седалището на компанията, можете да направите това в град Горна Оряховица. Офисът ще откриете на адрес улица “Георги Измирлиев”, номер 2 Б. Пощенският код е 5100.

В случай, че нямате възможност или по някаква причина не желаете да посетите офиса на фирмата, можете да се свържете с нейните експертно обучени служители и по телефона. Това може да стане съответно на номер 0894 45 94 05.

Работното време, в което можете да се обаждате по телефона или да посещавате седалището на финансовата институция е съответно от 09:00 до 18:00 часа.

Мнения от клиенти на ИПОКРЕДИТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews