ИНВЕСТФОРС ЕАД

Рег. номер
BGR00387
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Никола Вапцаров 3, ет.4, офис 6, Варна, 9002
Телефон:
052 712 626

Регистрирана под номер BGR00387, Инвестфорс ЕАД е финансова компания, която работи в небанковия сектор. Тя се занимава основно с кредитиране, като оперира основно във Варна и областта, но без да се ограничава само с това. Благодарение на адекватното обслужване на клиентите и личностния подход към тях, фирмата си създава мрежа от редовни и лоялни клиенти.

Кой се възползва от нейните услуги

Потребителите, които се възползват от услугите на компанията, основно са хора на възраст между 30 и 40 години. Това са предимно варненци и хора от района, които могат да се похвалят с редовни и гарантирани доходи. В същото време, това са лица с нисък или среден стандарт на живот, които, все пак, могат да си позволят да погасяват своите задължение на месечна база.

Защо да я изберем

Инвестфорс е базирана във Варна, което я прави много добре запозната с проблемите и условията в града. Ето защо, много от потребителите в района отдават своите предпочитания към нея, правейки я свой основен избор в случай, че се нуждаят от малък заем. Компанията предлага много. Сред водещите предимства са:

  • Прозрачни условия;
  • Ясни срокове;
  • Нисък лихвен процент;
  • Адекватно отношение към клиента;
  • Безупречна репутация;
  • Добро познаване на местния пазар и неговите проблеми;

Какво предлага

Инвестфорс ЕАД е специализирана в отпускане на заеми в малки размери или така нареченото микрокредитиране. Предлагат се малки суми, които трябва да се погасят съответно и в сравнително кратки срокове.

Освен това, предлага се и финансов лизинг, който дава възможност на хората да закупуват на изплащане различни стоки и услуги, които са твърде скъпи към момента и които не могат да си позволят при други обстоятелства.

Заемите, които компанията предлага не са решение на дълготрайни финансови проблеми. Те могат да задълбочат неприятната ситуация в един подобен случай. Те са предназначени за посрещане на дребни финансови затруднения с временен и случаен характер.

Къде се намира и как да се свържем

Инвестфорс ЕАД е базирана в град Варна, където се намира и седалището на компанията. Можете да я намерите на адрес улица Никола Вапцаров, номер 3. Офисът на на фирмата е номер 6 и се намира на етаж 4, а пощенският код е 9002. Телефонът за контакти е 052 712 626.

Със служители на финансовото дружество можете да се свържете както лично в офис на компанията, така и по телефона. И в двата случая ще получите експертно обслужване от служители на много високо ниво. Те ще ви запознаят с възможностите за кредитиране и отпускане на финансов лизинг, както и с условията, които трябва да покриете за да ви одобрят.

Мнения от клиенти на Инвестфорс ЕАД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews