ИНВЕСТКРЕДИТ ГРУП

Рег. номер
BGR00281
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Пазарска № 13, Стара Загора, 6000
Телефон:
088 831 3331

Инвесткредит Груп е небанкова финансова институция, която е базирана в град Стара Загора. Тя оперира под регистрационен номер BGR00281. През последните години градът видя сериозен икономически растеж, което породи и нуждата от по-сериозно развити на местния финансов пазар. Компанията е един от положителните примери за развитието в района и се радва на нарастващ интерес от страна на местните жители.

Какво предлага

Инвесткредит Груп е специализирана в кредитирането на частни лица. Компанията предлага бързи и микрокредити, както и така наречените заеми до заплата. Това са малки суми пари, които се предлагат на потребителите за кратък период от време, след което последните следва да изплатят задълженията си под формата на една или няколко вноски.

Освен бързо финансиране, сред услугите, които предлага фирмата са и все по-търсените на българския пазар ипотечни кредити. Не бива да пропускаме и предлагането на лизингови услуги. Последните дават възможност на потребителите да закупуват на изплащане автомобили и други скъпо струващи стоки.

Компанията има интерес също така и в придобиването и предлагането на всякакви имоти, включително ипотекирани, което е сектор със сериозни перспективи на развитие.

Защо да изберем тях

Компанията се слави като едно от най-авторитетните имена в сектора в тази част на България. От голямо значение е това, че тя е добре запозната с проблемите на местното население, което кара много старозагорци и хора от района да се спрат именно на тази фирма, макар и да има възможност да се насочат към по-големи компании.

Освен това, много важен момент е и голямото разнообразие от услуги, които компанията предлага, тъй като тя се стреми да покрие всички области на кредитирането. Това дава отражение върху развитието на фирмата, тъй като позволява да се избира тази фирма, без значение от това какво точно търсите.

Къде се намира компанията

Централата на компанията, както вече споменахме, се намира в град Стар Загора. Офисът на дружеството ще откриете на адрес улица “Пазарска” № 13, а пощенският код е 6000. Телефонът за контакти е 088 831 33 31.

Независимо дали ще отидете на място в офиса или ще се спрете на варианта да се обадите по телефона, и в двата случая ще имате възможност да разговаряте с експерти в областта на финансите. Те ще ви насочат към правилния продукт и ще ви консултират така, че да останете доволни от своя избор.

По телефона ще можете да научите за най-новите услуги на финансовата компания, както и да се запознаете с критериите за одобрение, което следва да покриете.

Мнения от клиенти на ИНВЕСТКРЕДИТ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews