Инвест ООД Отзиви

Рег. номер
BGR00022
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Лайош Кошут 1, Шумен, 9700
Телефон:
054 800 552
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Бързи парични заеми навреме. Тук ключовата дума е навреме. Причината е, че едни от най-неочакваните финансови затруднения, които се случват в ежедневието ни изникват съвсем неочаквано и в повечето случаи изискват навременна и трезва реакция от наша страна. Ето защо ги има и кредитните институции, които успяха да наложат високо качество на работа и сериозна конкуренция, която спечели на най-лоялните от тях достатъчно добри отзиви и високо мнение от страна на потребителите.

Сред тези качествено работещи компании е и Инвест ООД.

За дружеството

Учредено е през декември 1999г, а през 2009г е регистрирано като небанкова финансова институция. Предметът на дейност е предоставяне на парични заеми на физически лица, както и ипотечно кредитиране на физически и юридически лица. Компанията предлага още кредитни линии на юридически лица, лизинг на стоки, отдаване под наем на активи и др.

Причината за това разнообразие от услуги е фактът, че всеки един човек има специфични проблеми, които се разграничават по вид и изисквания за решаването им. Това превръща всеки даден процес по работа с партньорите на компанията в ефективно общуване, което да доведе до добър и удовлетворяваш резултат за двете страни.

Мисията на дружеството и положителните мнения и отзиви, до които води тя

Инвест ООД е сред онези компании, които виждат и оценяват потенциала на лоялните клиенти. Ето защо те предоставят също толкова добра и издържана професионално финансова услуга. Това е фактор, който оказва влияние на цялото партньорство между потребители и заемодатели. Дружеството също така се справя със задачите по осигуряване на малки по размер кредити за покриване на нуждите на своите клиенти и ипотечно кредитиране.

Една от основните и най-ползотворни цели на специалистите тук е да предоставят максимално бързо и ефективно нужните на клиентите суми. Това, разбира се се случва съвсем навреме, без излишни закъснения, както и досадно попълване на купища документи.

Така се цели показването на сериозна заявка за съвсем опростена процедура по кандидатстване за заем, съответното одобрение и бързото отпускане на парите. Облекчените финансови условия са другият магнит, който е печеливш и създава комфортни условия за всеки един потребител на услугите на компанията.

Събрани на едно място, всички тези характеристики създават една перфектна бизнес среда, която предоставя нужния заем на гражданите. Така се предлага наистина опростена процедура, бързина в обслужването, както и отпадане на лихвата при предсрочно погасяване. Възможността на плащане на няколко вноски също играе важна роля в комуникацията с кандидатстващите за финансова подкрепа.

По този начин клиентът сам избира най-удобния и ефективен начин за връщане на заема, без да се налага да изплаща комисионни, както и наказателни лихви. Тези гъвкави условия и възможности, които компанията предлага на своите партньори и клиенти са и причината за добрите отзиви и високо мнение за нейната работа като финансово дружество.

Мнения от клиенти на Инвест ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews