ИНТЕРНЕШЪНЪЛ САЛАМАНКА КАПИТАЛ

Рег. номер
BGR00036
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул.Царица Йоана бл. 962, ет. 1, ж.к. Люлин 9, София,, 1324
Телефон:
0877 99 99 60
Работно време :
09.30 - 18.30

Регистрирана под номер BGR00036, Интернешънъл Саламанка Капитал ООД е компания, която оперира в небанковия финансов сектор. Дружеството се реализира в една от най-висококонкурентните области на пазара, при което успява да извоюва завидни позиции и да създаде стабилна мрежа от потребители.

Какво предлага на своите клиенти

Интернешънъл Саламанка Капитал ООД е небанкова финансова институция, предлагаща потребителски кредити. Тя функционира в областта на бързото финансиране и отпуска средства до заплата.

Размерите са предимно малки и варират в интервала между 500 и 2000 лева. Заемите са с кратки срокове на погасяване, а за гаранция служи единствено това, че кандидатстващите трябва да са на постоянен трудов договор и да получават редовно работна заплата.

Компанията предлага и още един вид заеми. Тук сава дума за ипотечно кредитиране, което отпуска доста по-големи средства. При подходящите условия може да се достигне до таван на ипотеката от 650 000 лева.

Защо да изберем тях

Компанията е доста добре позната не само в София, където се намира нейната централа, но и в цялата страна. Тя може да послужи като много добра алтернатива на банковото финансиране, тъй като предлага не само потребителски, но и ипотечни заеми.

Привлекателни за потребителите са прозрачните условия, при които се извършва това. На практика, клиентите виждат, че компанията работи прозрачно и открито с тях, което само по себе си е много важно за изграждането на доверие между тях.

Лихвите са още нещо, което е от голямо значение за потребителите. Съответно, лихвеният процент е нисък и доста атрактивен, дори на фона на банковите заеми.

Къде да открием компанията и как да се свържем с нея

Интернешънъл Саламанка Капитал ООД се свързва със своите клиенти чрез широката си мрежа от офиси на територията на страната. Във всеки един от тях клиентите могат да научат подробности за кредитите, които се предлагат, за условията, при които могат да се получат, както и всичко свързано с процеса по финансиране.

Централният офис на компанията, обаче, е в град София. Седалището на небанковата финансова институция ще намерите на булевард Царица Йоана. Намира се в бл. 962, на ет. 1, в жилищен квартал Люлин 9. Телефонът за контакти е 0877 99 99 60, а работното време на компанията е от 09.30 до 18.30 часа всеки работен ден.

Независимо дали на място в някой от офисите или с обаждане по телефона, ще можете да се свържете с някои от най-добрите експерти в областта на финансите, с които да се консултирате преди да изтеглите желаната сума.

Мнения от клиенти на ИНТЕРНЕШЪНЪЛ САЛАМАНКА КАПИТАЛ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!