ИНТЕРЛИЙЗ

Рег. номер
BGR00085
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Цариградско шосе 135А, София, 1040
Телефон:
0887 699 188; 02 971 82 82

Интерлийз ЕАД оперира на финансовия пазар на Република България под регистрационен номер BGR00085. Компанията има отлична репутация и е добре позната не само у нас, но и по света. Тя е част от белгийската KBC Груп и по своята същност е финансова организация, специализирана в отпускането лизинг и кредити.

Какво точно предлага

Интерлийз ЕАД е дружество, специализирано в две области. От една страна, компанията се занимава с отпускането на заеми, като основно те са бизнес насоченост. Финансират се стартиращи или вече развити проекти, като в този случай преобладаващата част от потребителите са юридически лица.

Разбира се, това не е правило, а по-скоро резултат от начина, по който компанията функционира. От друга страна, предлагат се лизинги, които могат да имат различна насоченост. Те могат да се използват за закупуване на изплащане на автомобили, транспорт, оборудване и други подобни.

Защо да ги изберем

Компанията предлага много ясни и прозрачни условия, с което е доста атрактивна за потребителите. Освен това, дори и когато става въпрос за суми в доста големи размери, компанията се стреми да отговаря максимално бързо.

Стандартният срок за отговор от Интерлийз по сделки на стойност до 700 000 евро (финансирана сума, след приспадане на първоначалната вноска) е до 3 работни дни от предоставяне на всички изискани от нас документи и справки, като в зависимост от спешността на сделката и нашата натовареност този срок може да бъде намален до 1 работен ден.

Бързина дори и при сделки в много големи мащаби

Впечатление прави това, че компанията работи бързо дори и при сделки на доста по-голяма стойност. Дори и за случаите надхвърлящи горепосочените размери от 700 000 евро, срокът за одобрение обикновено не надхвърля един календарен месец, което е изключително постижение.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Седалището на компанията в нашата страна е базирано в град София. Ще го намерите на адрес булевард “Цариградско шосе”, номер 135 А. При нужда от поддържане на кореспонденция, пощенският код е 1040. Тук на място можете да се запознаете много добре с това, което компанията предлага, с нейните продукти и с условията, които вие трябва да покриете като клиент.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите лично офис на компанията, можете да се свържете с нейните служители и по телефона. Това можете да направите на мобилен номер 0887 699 188, както и на стационарен 02 971 82 82. Експерти от компанията ще отговорят на всички ваши запитвания и ще ви информират най-подробно за всичко, което трябва да знаете.

Мнения от клиенти на ИНТЕРЛИЙЗ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews