IFG Leasing Отзиви

Рег. номер
BGR00275
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Липа 1, Лозенец, София, 1421
Телефон:
0700 19 120
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Ай Еф Джи Лизинг АД е сред онези компании, които осигуряват не само парична асистенция на хората, които ѝ се доверяват, но и гаранции за ефективно и качествено партньорство. Всичко това, комбинирано с бързината на реакциите и услугите, носи на дружеството високо мнение и добри отзиви от страна на неговите партньори и клиенти.

Това са крайно важни фактори в сферата на небанковото кредитиране на частни лица, тъй като именно тези характеристики създават нужното спокойствие в икономическите отношения между заемодателите и потребителите на кредитните услуги.

За компанията

IFG Leasing (Ай Еф Джи Лизинд АД) е финансова институция по смисъла на чл.3 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка. Компанията е също така администратор на лична информация, съгласно Закона за защита на личните данни. Регистрирана е и в КЗЛД.

Част от основните ѝ дейности са свързани с отпускането на потребителски кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими активи.

Мисията на компанията е не само да осигурява наличието на потребителски суми, с които клиентите ѝ да решават непредвидени финансови ситуации. Идеята, която води компанията напред е усилието да се създаде нормална и ненатоварваща икономическа атмосфера за всички, които имат желание да се възползват от съответните заеми.

По този начин положените усилия рефлектират и върху клиентската маса на дружеството и по-точно удовлетворяването на финансовите ѝ нужди.

Какво печели положителните отзиви и мнения за компанията

Дружеството се стреми да създаде специална и професионална атмосфера, чиято ефективност да се отрази и на спокойствието на потребителите. Всеки, който се е възползвал от тази финансова услуга получава със сигурност коректност, както и 100-процентова прозрачност от партнирането си със специалистите.

Тези характеристики комуникират пряко и с високата гъвкавост при създаването на условията, при които се работи с клиентите. Така всеки един от тях е на практика запознат много добре с всички възможности и услуги, които отговарят напълно на нуждите му.

Комуникацията с партньорите не спира. Всеки един човек, който се е доверил на компанията е подробно информиран за всички важни моменти и условия по връщането на заема. Така всичко е предвидено предварително и вероятността за неочаквани проблеми граничи с нула.

Като всяка висококачествено работеща компания Ай Еф Джи Лизинд АД цели не само еднократни бизнес отношения със своите потребители. Целият труд, който специалистите в дружеството полагат години наред, цели изграждането на огромно количество доверие, което да е опорна точка винаги, когато даден клиент трябва да направи своя избор за кредит.

Така всички усилия са насочени към дългосрочното и стабилно опериране на пазара в страната, а постоянно изграждащият се опит е причината за перфектните резултати, доволни потребители и техните високи отзиви и мнение за дружеството.

Мнения от клиенти на IFG Leasing

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews