iCard

Рег. номер
BGR00004
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. ДЖЕЙМС БАУЧЕР 76А, ет.8, София, 1407
Телефон:
02 806 59 00

Ай Кард Кредит ЕАД е финансова компания отпускаща кредити на физически и юридически лица. Тя оперира на българския пазар под регистрационен номер BGR00004, действайки в пълно съответствие със законите на страната.

Защо да изберем тях

Компанията е една от най-авторитетните в сектора в България. Тя има предимството отпусканите кредити да са със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

Това дава среда на стабилност на потребителите и им предлага постоянни и непроменливи условия. Компанията се отличава изключително много с това, че има лиценз за издаване на Master Card кредитни карти, което е наистина много голяма рядкост при този тип фирми.

Какво предлага

Компанията се е специализирала в отпускането на бързи кредити на широката аудитория. В зависимост дали става дума за финансиране на частни клиенти или фирми, условията са доста различни, но винаги се отличават с висока атрактивност и привлекателност за потребителя.

Кредитният лимит на компанията е съответно между 5000 и 50 000 евро. Годишният лихвен процент варира между 16% и 18%, макар че условията все пак зависят и от самия размер на заема. Характерна черта е по-гъвкавата политика по погасяване и прозрачните правила, които са лесни за разбиране от клиента.

Кои са клиентите на Ай Кард Кредит ЕАД

Ай Кард Кредит ЕАД оперира на българския пазар, предлагайки заеми на физически и юридически лица. Компанията реализира своята дейност посредством офисите в градовете София и Варна. Това съвсем не означава, че клиенти могат да са единствено хора и фирми от тези градове, но автоматично предопределя по-голямата част от потребителите да са именно от София и от морската столица, където компанията се радва на много висока популярност.

Къде се намира и как да се свържем с нея

Ай Кард Кредит ЕАД е със седалище в град София. Адресът, на който е базирана компанията е булевард “Джеймс Баучер”, номер 76 А. Офисът ще откриете на ет. 8, а в случай, че имате нужда да изпратите писмо до компанията или да поддържате някаква кореспонденция, пощенският код е 1407.

На място в централата ще получите най-детайлна информация за продуктите, които компанията предлага, както и за условията, на които трябва да отговаряте за да можете да се възползвате от тях.

Телефонът за контакти с експерти на Ай Кард Кредит ЕАД е 02 806 59 00. На този номер ще можете спокойно да зададете всички въпроси, които ви интересуват и да получите отговори от експертите на небанковото финансово дружество.

Мнения от клиенти на Ай Кард Кредит Еад

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews