ХИПОКРЕДИТ

Рег. номер
BGR00189
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Цариградско шосе блок 14, София, 1113
Телефон:
02 9 704 949

Хипокредит АД е компания специализирана в отпускането на ипотечни кредити. Тя оперира на българския пазар под регистрационен номер BGR00189. Компанията се реализира в един изключително конкурентен сектор, към който, обаче, хората и бизнесът проявяват изключително голям интерес, изразен в много високо ниво на търсенето.

Какво предлага

Фирмата е специализирана в отпускането на ипотечни кредити, но има една особеност. Тя се е фокусирала изцяло в работа с юридически лица. Това е специфична ниша на пазара, в която компанията е лидер в страната. Ипотеката при юридическите лица е по-сложна област, която в същото време има изключително голям потенциал за развитие.

Кои са нейните клиенти

Както споменахме и малко по-рано, компанията не предлага ипотеки за частни лица. Тя се фокусирала изцяло във финансирането на юридически лица, което означава, че се отпускат заеми единствено на фирми.

Защо да изберем нея

Хипокредит АД не е случайна фирма, а компания и много голям авторитет. Тя е част от холандската TBIF Financial Services B. V., която се радва на изключително добра репутация и много висок рейтинг на доверие сред потребителите.

Компанията предлага много добри условия за финансиране, които се основават на стабилност, на лоялност към клиентите, прозрачни и лесни за разбиране условия, а също така и на рядкото във финансовите среди постоянство.

Компанията е известна с това, че предлага на клиентите ниски лихви, които се допълват от характерните за компанията гъвкави условия за погасяване. Това е много добра алтернатива на банковия сектор, което се постига изключително трудно.

Алтернатива на банковото кредитиране

Хипокредит АД се счита за една от най-добрите алтернативи на банковото кредитиране. Ако по някаква причина нямате възможност или не желаете да теглите ипотечен заем от банка, това обикновено е най-релевантното решение, което можете да вземете.

Както споменахме вече и по-рано, условията са наистина изключително добри. Финансирането става по начин, който е изключително сходен с това, което банките предлагат.

Къде да ги открием и как да се свържем

Седалището на компанията в България е базирано в град София. Ще го намерите на адрес булевард “Цариградско шосе” блок 14. Пощенският код е 1113. Тук на място можете да научите всички подробности за услугите на компанията, както и за това дали вашата фирма отговаря на изискванията за да се възползва от нейното финансиране.

Телефонът, на който може да се обадите за да разговаряте директно със експертни служители от фирмата е 02 9 704 949. Те могат да ви запознаят в подробности за продуктите, на компанията, както и да ви насочат в избора и да направят вашите решения по-лесни.

Мнения от клиенти на ХИПОКРЕДИТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by marinela ivanovska on ХИПОКРЕДИТ
!!!!

Пазете се, защото не са много коректни. Опитаха се да ме излъжат с договора и ако не бях внимавала щях да се прецакам много.