ЕЙЧ ДЖИ – КРЕДИТ ГРУП

Рег. номер
BGR00140
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Бяло Море, 30, Ямбол,, 8600
Телефон:
0879 369 669

Регистрирана под номер BGR00140, Ейч Джи Кредит Груп (HG Credit Group) е небанкова компания, която оперира във финансовата сфера в България. Фирмата е тясно специализирана в предлагането и отпускането на бързи кредити на широката аудитория, предлагайки един вид алтернатива на малките банкови потребителски заеми.

Какво предлагат

Ейч Джи Кредит Груп предлага заеми в сравнително малки размери и с краткосрочно погасяване. Това е финансиране с битова насоченост, което има за цел да предостави на потребителите възможност за бързо решаване на внезапно появили се и неочаквани финансови проблеми.

Заемите се отпускат след одобрение, което от своя страна, може да се получи само няколко минути след като сте кандидатствали. Парите се превеждат по банков път, което налага наличието на банкова сметка.

Съответно, тя трябва да бъде ваша собствена, защото това е единственият начин да се избегне каквото и да било объркване в сътрудничеството между вас от една страна и кредитната компания от друга.

Кои са клиентите

Потребителите на този тип услуга са хора на възраст над 18 години, които имат постоянна работа на трудов договор. Изключение правят заетите на сезонна работа, които не отговарят на критериите. Идеята е, че трябва да има някаква гаранция, която да обещава на фирмата, че ще може да получи обратно парите, които е отпуснала на кредитополучателя, а най-сигурният начин за това е редовната работна заплата.

Защо да ги изберем

Компанията е с много силно локално влияние, като се нарежда сред най-търсените в град Ямбол и областта. Фирмата спазва правила на прозрачност и се стреми да остави след себе си голям брой доволни потребители, които в последствие да се превърнат в редовни клиенти, без да търсят друга алтернатива. Лихвите са ниски и стабилни, а условията по кредита, за разлика от много други фирми, са постоянни и не се променят ден по ден.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Компанията е със седалище в град Ямбол. Главният офис ще откриете на улица “Бяло Море”, номер 30. При нужда от кореспонденция, пощенският код е 8600. На място в офиса на фирмата ще можете да научите допълнителна информация, като например какви са предлаганите кредитни продукти, за кого са подходящи, отговаряте ли на изискванията и много други.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите офис на компанията, можете да се свържете с експертите на Ейч Джи Кредит Груп и по телефона. Това можете да направите на номер 0879 36 96 69, където ще бъдете любезно обслужени от фирмения екип от професионалисти.

Мнения от клиенти на ЕЙЧ ДЖИ - КРЕДИТ ГРУП

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews