Хърсев Ко. КДА

Рег. номер
BGR00018
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Васил Левски, 109, 1000,
Телефон:
0899 897 504

Регистрирана под номер BGR00018, Хърсев Ко. КДА е финансова компания, ситуирана в София. Тя оперира в небанковия финансов сектор, като предлага заеми при изгодни условия. Компанията се подвизава в един от най-конкурентните сектори в страната, като успява да изгради стабилна аудитория от потребители, които се връщат отново и отново към нея.

Какво предлага

Хърсев Ко. КДА е специализирана в отпускането на потребителски кредити на физически лица. Фирмата предлага финансиране от типа “бърз заем”, като в случая става дума за кредити в предимно малки размери, които се предлагат за сравнително кратък период от време, след което трябва да се погасят.

Сумите се отпускат при съвсем елементарни условия, като критериите са изключително лесни за покриване от потребителите. Достатъчно е да имате сключен постоянен трудов договор и редовно да получавате работна заплата.

Кои са нейните клиенти

Клиенти на компанията са хора на възраст над 18 години, като преобладават потребителите на възраст между 30 и 40. Обикновено това са хора с ниски до средни доходи, които искат да посрещнат неочаквани финансови трудности и внезапно появили се разходи, за които не са предполагали. Такива са неочаквано високите сметки за ток, разходи за зъболекар, както и забавената от работодателя работна заплата.

Защо да ги изберем

За да спрете своя избор на Хърсев Ко. КДА, не е необходимо да се анализира твърде много, тъй като основните фактори са очевидни и са на лице. Ниската лихва е един от тях, което е и от първостепенно значение. Освен това, компанията има гъвкава погасителна политика на задълженията, която е съобразена с възможностите на потребителите. Да не говорим, че компанията се стреми да ви превърне в редовни клиенти, като за целта се опитва да бъде възможно най-прозрачна и коректна в отношението си към вас.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Както вече отбелязахме, седалището на финансовата компания се намира в град София. Можете да го откриете и посетите на адрес булевард Васил Левски, номер 109. В случай, че поради някаква причина има нужда от поддържане на кореспонденция с компанията, пощенският код е 1000.

На място тук ще можете да се запознаете подробно с детайлите около предлаганите от компанията потребителски заеми, както и детайлите около процеса на финансиране. Ако не желаете или по някаква причина сте възпрепятствани и не можете да посетите офиса на фирмата, компетентни и експертно обучени служители с радост ще ви обслужат и по телефона. С централата на компанията можете да се свържете на номер 0899 897 504.

Мнения от клиенти на Хърсев Ко Кда

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews