ФРОНТЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Рег. номер
BGR00357
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Хенрик Ибсен № 15, ет. 6-7, София, 1407
Телефон:
02 439 04 63; 02 439 11 44

Регистрирана под номер BGR00357, Фронтекс Интернешънъл е компания, която оперира във финансовия сектор, предлагайки на потребителите един малко по-специфичен и различен вид услуга. Фирмата е базирана в София и се реализира в област, която подлежи на много строг контрол от държавата. Това, обаче, има много положителни страни. Вместо да пречи, строгият контрол помага на компанията да изгради по-стабилен авторитет и доверие в потребителите.

Какво предлага

Фронтекс е компания, специализирана с придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране. Тя е сред най-авторитетните имена в сектора и се счита за една от фирмите, която поддържа най-добър подход при събиране на задължения, изразявайки своето разбиране към своите клиенти. Известна е с това, че и двете страни (и от страна на този, който дължи, и от страна на този, на който са задължени) остават доволни в една огромна част от случаите, а това не се постига лесно.

Кои са клиентите

Клиенти на компанията са предимно юридически лица, но има и не малко изключения, в които това е оправдано. Преобладават по-малки или по-големи дружества, които не са получили и не са им изплатени средства от страна на клиенти и потребители, поради което се е наложило да търсят

Защо да ги изберем

Компанията успява да постигне баланс в бизнеса със своите клиенти в една от най-трудните области. Прилагат се изключително гъвкави правила и се намират начини, по които да се подходи към проблема, като се разгледа той от различни страни. По този начин, изненадващо, много често дори и силно задлъжнели хора и фирми успяват да излязат от ситуацията по неочаквано лек начин, разчитайки на експертния подход на компанията, която от своя страна изпълнява не леката задача да работи с хора в трудно финансово положение.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Ако искате да се възползвате от услугите на компанията, начините да се свържете с нея са най-различни. Един от тях е да посетите лично главния офис на фирмата. Той е базиран в град София и се намира на адрес ул. Хенрик Ибсен, № 15. Ще го откриете на ет. 6 - 7. Ако се нуждаете по някаква причина от адреса с цел кореспонденция, то пощенският код е 1407.

С Фронтекс Интернешънъл можете да се свържете и по телефона. Това можете да направите на номер 02 439 04 63, както и на 02 439 11 44. Там ще можете да се свържете със специалисти в сферата на финансите от най-висок клас, за които няма тайни дори и в най-сложните ситуации.

Мнения от клиенти на ФРОНТЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews