ФОРУКОМ И КОМПАНИЯ

Рег. номер
BGR00003
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Добруджа 10, вх. В, ет. 2, офис 23, Хасково, 6300
Телефон:
038 660 661

Регистрирана под номер BGR00003, Форуком и Компания е компания от небанковия финансов сектор, която се радва на бързо развитие и нарастващо доверие в потребителите. Компанията има силно локално влияние в Хасково и областта, като се очертава като безспорен лидер в този район.

Какво предлага

Базираната в Хасково финансова организация Форуком и Компания е специализирана в търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с чуждестранна валута и благородни метали, с изключение на деривативни финансови инструменти върху чуждестранна валута и благородни метали.

Другата основна услуга на компанията е отпускането на бързи кредити. Те са в малки до средни размери, като се отпускат за сравнително кратък период от време срещу разумен и добре премерен лихвен процент.

Изисквания за кредитиране

Компанията отпуска средства срещу покриването на сравнително лесни за достигане критерии, като основно е от значение наличието на постоянен доход. Тук трябва да има на лице постоянен трудов договор, който да обезпечи месечните вноски, които потребителят ще трябва да погасява. Хубавото в случая е, че не се изискват гаранти, тоест сам сте си напълно достатъчни и няма да се налага да искате помощ от свои близки и приятели, изпадайки в неприятни и неудобни ситуации.

Защо да изберем тях

Форуком и Компания се занимава с отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това позволява на фирмата да предложи на своите клиенти по-голяма сигурност и стабилност. Тя се изразява в по-голяма стабилност на лихвите и непроменливост на условията, което може да важи за един доста дълъг период от време.

Кои са техни клиенти

Клиенти на компанията са физически и юридически лица, които се интересуват от тегленето на бързи потребителски кредити при елементарни за покриване критерии, както и лица или фирми, които желаят да извършват операции с валута и инвестиции.

Къде да ги открием

Компанията е със седалище в град Хасково. Тя е базирана на ул. Добруджа, номер 10, вх. В, ет. 2, офис 23. Пощенският код е 6300. На място в офиса на компанията ще можете да научите всички подробности около предлаганите услуги, както и за условията, които вие като клиент би трябвало да покриете.

Ако нямате възможност да отидете лично до офиса на фирмата, можете да се свържете с тях и по телефона. Това бихте могли да направите на номер 038 660 661, където ще бъдете изслушани и информирани за това, което ви вълнува от експертните финансисти на дружеството.

Мнения от клиенти на ФОРУКОМ И КОМПАНИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews