ФИНТРЕЙД ФАЙНАНС

Рег. номер
BGR00344
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
жк Люлин 7, бл. 778, ет. 3, ап. 18, София, 1324
Телефон:
0700 200 33

Регистрирана под номер BGR00344, Финтрейд Файнанс е компания, която оперира във финансовия сектор като небанкова финансова институция.  Компанията се е специализирала в сферата на финансирането, а привлекателните условия я правят все по-интересна за потребителите.

Какво предлага

Финтрейд е небанкова компания, която оперира във финансовия сектор. Тя се реализира на пазара като предлага на своите клиенти потребителски и оборотни кредити.

Първият тип заеми изключително много се доближават по характер до банковите потребителски заеми, с тази разлика, че тук одобрението идва по-бързо, но се работи и със суми в по-малки размери.

Вторият тип заеми се използват от бизнеса с цел наличие на оборотни средства. Те са необходими за да могат да се извършват разплащания с клиенти, доставчици и други, при които е необходимо наличие на капитал на момента.

Кои са клиентите на компанията

Финтрейд Файнанс е фокусирана върху кредитирането на малкия бизнес. Компанията работи почти изцяло с отпускане на малки бързи заеми в тази област. Разбира се, в този случай бързото кредитиране се отпуска в малко по-големи размери и за по-дълъг период от време, отколкото в областта на бързите заеми за физически лица.

Какво представляват потребителските заеми

Компанията, както вече споменахме, работи с фирми, а не с физически лица, което предопределя и малко по-големия размер на заемите. Минималната сума по потребителския кредит е в размер на 1000 лв. Максималната сума е в размер от 100 000 лв. За да може, обаче, дадена фирма да получи максимално допустимото, тя при всички положения трябва да разполага с възможност не само да погасява, но и да докаже, че може да погасява своите задължения.

Какво представляват оборотните средства

При оборотните кредити, минималната сума е от 500 лв., което е минимумът необходим на една малка фирма за да може тя да функционира нормално и да разполага с работни средства. Когато говорим за максимален размер на сумата, нужна по тази линия, тогава заемът набъбва до 5000 лв.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Седалището на компанията е в град София. Ако искате да посетите на място главния офис на Финтрейд Файнанс, можете да направите това адрес: жк Люлин 7, бл. 778, ет. 3, ап. 18. Пощенският код при нужда от кореспонденция е 1324. Тук на място можете да научите за това какви са възможностите, които се поставят пред фирмите и по какъв начин може да се финансира дребния и среден бизнес. Ако нямате възможност да отидете лично и на място, винаги можете да се консултирате и по телефона на номер 0700 200 33.

Мнения от клиенти на ФИНТРЕЙД ФАЙНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews