ФБК Стринг

Рег. номер
BGR00057
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Георги Бенковски 71, Варна, 9000
Телефон:
052 608 318; 052 613 079 
Работно време :
08:00 - 18:00

Варненската Финансова Брокерска Къща Стринг - ФБК Стринг е високоавторитетна компания, която реализира своята дейност в областта на финансите. Тя е регистрирана под номер BGR00057 и упражнява своята дейност в пълно съответствие и съгласие с правилата и законите на Република България.

Как упражнява дейността си

Компанията оперира и упражнява своята дейност чрез седемте си целогодишни валутни бюра на територията на град Варна. Освен това, тя предлага услугите си и чрез 35 сезонни валутни бюра разположени в основните туристически локации на нашата страна, основно по Черноморието. Тъй като е лесно разпознаваема сред местните жители, компанията не се нуждае от особена реклама, тъй като разчита на своя доста стабилен имидж в района.

Какво предлага на клиентите

Финансова Брокерска Къща Стринг (или както е официално ФБК Стринг) оперира във финансовия сектор и предлага определен брой услуги, които са задължително с високо качество при обслужването на клиента. Основната дейност на брокерската къща е търговията с валута, но като своя основна дейност, компанията също така търгува и с инвестиционно злато.

Освен това, извършва и изкупуване на златни бижута, предлагайки на потребителите стабилни, реални и справедливи цени. В допълнение, ФБК Стринг ООД извършва и безплатна проверка на банкноти за свои клиенти. По този начин винаги сте спокойни, че попадналите у вас банкноти са истински и не сте жертва на измама.

Кой е клиент на компанията

Клиенти на компанията са физически и юридически лица, които желаят да обменят валута, да проверят банкноти за автентичност, да продадат или закупят инвестиционно злато или да получат реална цена в замяна на златни накити. Клиенти са основно жителите и гостите на града, което е съвсем естествено предвид естеството на работата, която компанията извършва.

Защо да изберем тях

Компанията е с голям авторитет в града и се ползва с доверие сред местните жители. Тя е едно от най-предпочитаните места за закупуване на валута и за търговия с инвестиционно злато или продажба на златни бижута.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Ако желаете лично да посетите седалището на фирмата, офисът ще откриете в град Варна. Адресът е улица “Георги Бенковски”, номер 71, а пощенският код е 9000. Телефонът, на който можете да се свържете със служители от компанията е 052 608 318, както и 052 613 079.

Независимо дали на място или по телефона, ще можете да разговаряте с експертно обучени финансисти, които да отговорят на всички ваши въпроси и да разсеят всички ваши съмнения. Работното време на компанията е от 08:00 до 18:00 часа.

Мнения от клиенти на ФБК Стринг

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews