ФИНАНСОВА КЪЩА РУМ

Рег. номер
BGR00242
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Самара, 18, ет. 3, ап. 7, Пловдив, 4003
Телефон:

Финансова къща Рум се реализира в небанковия финансов сектор, като предлага заеми срещу лесни за покриване условия. Тя оперира под регистрационен номер BGR00242, като подобно на много други фирми от този род, тя подлежи на строг контрол от страна на държавата. Това създава атмосфера на взаимно доверие между потребителите и бизнеса, което рефлектира в една доста по-здравословна бизнес среда.

Какво предлага

Компанията е специализирана в отпускането на бързи парични заеми, които се отличават основно с това, че са в по-малки размери и се предлагат за по-кратък период от време.

Обикновено критериите са изключително занижени, като е необходимо единствено да сте пълнолетни и да разполагате с постоянен трудов договор, който да може да обезпечи предлагания заем. Одобрението идва много бързо, а парите се превеждат по сметка минути след това.

Предлаганите заеми са отлично решение за неочаквани и случайно възникнали проблеми от битов характер, каквито се случват от време на време на всеки човек. Това може да бъде закъсняла работна заплата или по-висока сметка за ток, но при всички положения Финансова къща Рум е на ваше разположение.

Важно е да се има предвид, че този тип финансова помощ все пак не е решение на дълготрайни финансови проблеми, а по-скоро инструмент за справяне с неочаквани парични смущения.

Кои са клиенти на компанията

Финансова къща Рум отпуска заеми както на физически, така и на юридически лица. Разбира се, условията могат да се отличава, в зависимост дали сумата се отпуска на частно лице или на фирма. Обикновено, клиентите са хора от Пловдив и областта, където компанията е доста добре позната.

Това, обаче, съвсем не е задължително условие за получаване на заем и може да се обясни много лесно. На практика, това се дължи единствено на факта, че в района компанията се радва на доста по-широка популярност.

Обикновено, клиентите на Финансова къща Рум са хора с по-ниски или средни доходи, които в даден момент спешно се нуждаят от пари за да посрещнат дадени свои ежедневни нужди,

Защо да ги изберем

Финансова къща Рум има добра репутация, която си е спечелила постепенно, базирайки се на опита на потребителите. Ниските лихви, гъвкавата политика и прозрачността при договаряне са я превърнали в един от лидерите в района.

Къде се намира

Финансова къща Рум е базирана в Пловдив. Можете да я откриете на адрес улица “Самара”, номер 18. Офисът се намира на ет. 3, ап. 7, а пощенският код е 4003. Ако имате възможност да посетите офиса на място, ще можете да се запознаете с различни продукти на фирмата, както и с условията за финансиране и дали отговаряте на тях.

Мнения от клиенти на ФИНАНСОВА КЪЩА РУМ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews