Финансова къща Макс Груп

Рег. номер
BGR00380
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Николай Петрини № 2, Ямбол, 8600
Телефон:
0886 600 948

Финансова къща Макс Груп е компания, която реализира своята дейност в небанковия финансов сектор. Тя предлага лизингови и кредитни услуги на широк спектър от потребители, като оперира на родния пазар под регистрационен номер BGR00380.

Кои са клиенти на компанията

Финансова къща Макс Груп е по-добре позната в района на град Ямбол и областта, но без проблем може да се работи и с клиенти от всички други части на страната. Тя обслужва както физически, така и юридически лица, стига да могат да покрият някои съвсем елементарни изисквания за да се възползват от услугите на фирмата. Най-главно, това е наличието на постоянен доход, който при физическите лица се доказва посредством на постоянен трудов договор и получаване на редовна работна заплата.

Какво предлага

Базираната в Ямбол Финансова къща Макс Груп е тясно специализирана в отпускане на бързи кредити на физически и юридически лица. Освен това, компанията се занимава и с придобивания на средства по кредити.

Сред многобройните опции за сътрудничество с финансовото дружество е и възможността за възползване от широк спектър на лизингови услуги. Компанията може да съдейства за закупуване на изплащане на огромно разнообразие от продукти, техника, движима и недвижима собственост.

Защо да изберем Финансова къща Макс Груп

Компанията е един от лидерите на финансовия небанков пазар в град Ямбол. Като такава, тя е запозната изключително добре с нуждите на местните жители, както и с техните проблеми.

По тази причина, гражданите на Ямбол и жители от цялата околност често отдават предпочитания към работа с компанията, при което не рядко тя се явява предпочитан вариант, дори и на фона на някои от най-популярните в страната компании от финансовия небанков сектор, включително и такива, които са клонове на международни фирми.

Прозрачността при работата с клиентите и добрите условия, които се предлагат, разбира се, са задължително условия за постигане на желаните резултати.

Къде да я открием и как да се свържем с нея

Ако желаете да се свържете с Финансова Къща Макс Груп, но искате да ги посетите лично, можете да направите това без проблем. Централата на финансовото дружество е базирана в град Ямбол. Ще я намерите на адрес улица “Николай Петрини”, № 2. В случай, че желаете да изпратите писмо, пощенският код е 8600.

С фирмата можете да се свържете и по телефона. Това може да стане чрез обаждане на номер 0886 60 09 48, където ще имате възможността да разговаряте с някой от опитните финансови експерти от компанията и да научите повече за услугите, които тя предлага.

Мнения от клиенти на Финансова къща Макс Груп

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!