ФИНАНСОВА КЪЩА ЛОГОС-ТМ

Рег. номер
BGR00005
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул.Витоша No 94, ет. 2, София, 1000
Телефон:
02 852 72 12

Регистрирана под номер BGR00005, Финансова къща Логос-ТМ АД е компания, която се реализира в небанковата финансова сфера. Компанията се радва на стабилно развитие и нарастващ авторитет, което от своя страна е резултат от все по-голямото доверие, което потребителите проявяват към нея.

Какво предлага

Финансова къща Логос-ТМ АД е финансова организация, която се е специализирала в областта на кредитирането. Компанията предлага както корпоративни, така и потребителски заеми. Сред услугите на финансовото дружество е също така и отпускането на ипотечни кредити. Последните се предлагат при изключително добри условия и при стабилност, която прави дружеството конкурент на не малко институции от банковия сектор.

Фирмата предлага финансиране на проекти и изкупуване на вземания, което допълнително увеличава нейната сфера на действие. Помага при реализирането на разнообразни идеи, стига финансистите на компанията да счетат идеята за добра и за потенциално доходоносна.

Какво да очакваме

Отпусканите суми по потребителските кредити са са сравнително големи на фона на останалите компании от небанковия сектор. Заемите са в размер между 5000 и 20 000 лева, което се среща наистина рядко.

Още по-голямо впечатление правят ипотечните кредити. При тях съответно сумите са между 50 000 и 300 000 лева, което позволява да се покрие много голяма част от сумата и да закупите дори и много по-скъп имот, отколкото възможностите ви позволяват.

Размерът на кредита при корпоративните клиенти е най-голям. Той съответно достига внушителни числа от между 10 000 и 1 000 000 лева. Това, обаче, не касае частни физически лица, тъй като те не могат да получат достъп до корпоративните продукти.

Защо да изберем тях

Има много основания да се спрете на Финансова къща Логос - ТМ АД. Основно и най-важно е това, че компанията се радва на много стабилно доверие и се старае да остави зад себе си огромен брой щастливи и доволни клиенти. Прозрачни условия, ниски лихви и разумни срокове ще направят финансирането не само по-достъпно за вас, но и по-лесно за погасяване след това.

Къде да я открием и как да се свържем с нея

Финансова къща Логос - ТМ АД е базирана в град София. Ако искате да посетите главния офис на дружеството, можете да направите това на адрес булевард “Витоша” No 94. Офисът се намира на ет. 2. В случай, че става дума за кореспонденция, пощенският код е 1000.

С експертни финансисти от компанията можете да се свържете без проблем и по телефона. Това можете да направите на номер 02 852 72 12, където ще се свържете със служителите и ще можете да научите всичко за продуктите и услугите, които се предлагат, както и за изискванията, които се отправят към потребителите.

Мнения от клиенти на ФИНАНСОВА КЪЩА ЛОГОС-ТМ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews