ФИНАНСОВА КЪЩА КРИСТИ

Рег. номер
BGR00040
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Победа 21, Пловдив,, 4300
Телефон:
0879 01 72 06

Финансова къща Кристи ЕООД е компания, която реализира своята дейност на небанковия финансов пазар. Тя оперира под регистрационен номер BGR00040, като се радва на все по-голям интерес от страна на потребителите не само в този район, но и в страната като цяло.

Какво предлага

Базираната в Пловдив Финансова къща Кристи е финансова институция, която се е специализирала в областта на кредитирането на физически и юридически лица. Двата типа клиенти получават заеми при различни условия, но във всички случаи, тук говорим за много бързо разглеждане на кандидатите и незабавен отговор. Компанията действително се фокусира върху по-малките като размер заеми, но все пак се предлага доста богат избор от гъвкави възможности за погасяване, които се моделират според нуждите на потребителите.

Сред основните услуги на компанията е лизингът. Тази услуга се предлага за всички видове активи: недвижими имоти, леки автомобили, независимо дали нови или втора употреба, разнообразно техническо оборудване и много други подобни.

Финансова къща Кристи ЕООД извършва също така и покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, както и поемане на риска от събирането на тези вземания, което в сферата на финансите е операция, по-известна като факторинг.

Защо да изберем Финансова къща Кристи ЕООД

Компанията винаги работи с фокус върху клиента, което я е превърнало в изключително голям фактор на финансовите пазари в Пловдив и в областта. Фирмата предлага на своите клиенти нисък и стабилен лихвен процент, както и изключителна прозрачност. Това води до голям интерес от страна на потребителите и създава на компанията все по-добра репутация.

Кои са клиентите

Компанията е с много широк фокус в областта на финансирането, което привлича наистина много разнообразна клиентела. Потребителите, които се интересуват от нейните услуги са както физически, така и юридически лица, което, разбира се, не означава, че изискванията към едните и към другите са съвсем идентични.

Къде да я открием и как да се свържем с нея

Ако желаете да посетите лично централния офис на Финансова къща Кристи, можете да направите това в град Пловдив. Седалището на компанията се намира на адрес улица “Победа”, номер 21, а в случай, че желаете да изпратите писмо, пощенският код е 4300.

По телефона можете да научите всичко, което може да ви интересува относно възможностите, които компанията предлага. Експертите, които работят във фирмата, ще ви запознаят с всички продукти и услуги, като по този начин ще можете да прецените дали отговаряте на условията, както и дали предлаганите услуги отговарят на вашите нужди. Всичко това можете да направите на номер 0879 01 72 06.

Мнения от клиенти на ФИНАНСОВА КЪЩА КРИСТИ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews