ФИНАНС ГРУП 1 ЕООД

Рег. номер
BGR00011
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
БУЛ.РУСКИ №6, СТАРА ЗАГОРА, 6000
Телефон:
359 2 944 64 60

Регистрирана под номер BGR00011, Финанс Груп 1 ЕООД е компания, която се реализира в областта на небанковия финансов сектор. Тя набира все повече популярност, което се дължи на нарастващото доверие на потребителите към компаниите от този род от една страна, но също така и на рекламата, която самите потребители правят, оставайки доволни от услугите на фирмата и давайки положителни отзиви към своето обкръжение.

Какво предлага

Ситуираната в Стара Загора фирма е специализирана в предлагането на бързи парични заеми на широката аудитория. Обикновено, в повечето случаи става въпрос за кредити в малки размери, които се отпускат за сравнително кратък период от време и срещу изключително лесни и елементарни за покриване условия.

Това са заеми, които имат за цел да помогнат на потребителите да посрещнат широк спектър от финансови затруднения, простиращи се от забавена във времето работна заплата, та чак до неочаквано висока сметка за ток.

Кои са клиентите на фирмата

Финанс Груп 1 ЕООД има клиенти както физически, така и юридически лица, като на едните и другите се предлагат заеми при различни условия, но винаги с ниска лихва и гъвкавост по отношение на погасителните планове. Обикновено, физическите лица, клиенти на компанията, са хора с постоянен трудов договор, което гарантира, че ще могат да погасяват вноските си при получаване на поредната работна заплата.

Защо да изберем Финанс Груп 1 ЕООД

Изборът на тази компания има ред предимства. Едно от тях е, че тук става дума за средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това дава на потребителите сигурност, тъй като компанията е по-независима и може да гарантира на своите клиенти, че ще им предостави по-стабилни и неподатливи на промени условия. Финанс Груп 1 ЕООД е лидер на пазара в Стара Загора.

Къде да я открием и как да се свържем с нея

Ако искате да посетите лично седалището на Финанс Груп 1 ЕООД, трябва да отидете до град Стара Загора, където е базирана фирмата. Офисът е разположен на адрес булевард “Руски”, номер 6.

При необходимост от кореспонденция, пощенският код е 6000. На място е централата можете да получите най-пълна и подробна информация за услугите на компанията. Ще се запознаете с начините на работа, условията, изискванията, сроковете и различните възможности.

Разбира се, всичко това можете да научите и по телефона, обаждайки се на номер 359 2 944 64 60. Там ще се свържете с експертни финансисти от компанията, които ще отговорят на всички ваши питания.

Мнения от клиенти на ФИНАНС ГРУП 1 ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews