ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ ЕВРОКРЕДИТ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00069
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Славянска № 4, Петрич, 2850
Телефон:
074 560 966

Финансова Институция Еврокредит България е небанкова компания, която оперира във финансовата сфера. Фирмата се е специализирала тясно в отпускането на бързи заеми за широката аудитория, като нейните продукти се радват на доста голям интерес.

Тя се реализира на пазара под регистрационен номер BGR00069, като действа изключително стриктно и в съответствие с правилата и законите на Република България. Този род фирми подлежат на стриктен контрол, което позволява на потребителите да се чувстват спокойни, а на бизнеса дава по-стабилна среда за развитие.

Какво предлагат

Финансова Институция Еврокредит България предлага бързи кредити за физически и юридически лица. Условията съответно могат да бъдат доста различни, в зависимост дали сте частно лице или фирма. При всички положения, сумите които се предлагат, са малки като размер и се дават за кратък срок от време.

Предимството, от друга страна, може да се намери в най-различни аспекти, като например ниската фиксирана лихва, както и липсата на скрити условия. Обикновено, физическите лица използват заемите за посрещане на неочаквани битови разходи и за справяне с дребни финансови смущения, а бизнесът, обикновено това са малки фирми от района, използва парите с цел наличие на оборотни средства.

Защо да изберем тях

Финансова Институция Еврокредит България има предимството да работи със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това дава на компанията възможност да предостави цялостно по-качествена услуга на своите клиенти.

Този, на пръв поглед маловажен фактор, всъщност определя по-стабилните и ниски лихви и прави условията в пъти по-атрактивни за потребителите. Това е важно за клиенти от цялата страна, но е от изключително значение в по-малките населени места, където потребителите имат като цяло по-ниски доходи и където всеки лев е от значение.

Къде се намира

Финансова Институция Еврокредит България е базирана в град Петрич, където е основната сфера на реализация на компанията. Офисът е разположен на улица Славянска № 4, а пощенският код е 2850. Компанията основно работи на местния пазар и обслужва потребители от Петрич и областта. Познава в дълбочина проблемите на хората и по тази причина предлага много по-добър продукт, отколкото по-големи, но отдалечени от района компании.

На място в офиса на фирмата ще можете да научите подробности за продуктите и за условията, при които се отпуска финансиране. Ако нямате възможност да посетите офиса лично, можете да научите подробна информация и по телефона. Достатъчно е да се обадите на номер 074 560 966, където ще можете да разговаряте с опитни финансови експерти от фирмата.

Мнения от клиенти на ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ ЕВРОКРЕДИТ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!