ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ К И К

Рег. номер
BGR00244
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Жан Жорес 49, ет. 2, ап. 9, Пловдив, 4002
Телефон:

Финансова компания К и К е небанкова организация, която оперира под регистрационен номер BGR00244. Тя работи на територията на Република България и действа в пълно съответствие със законите и правилата в страната. Тя е специализирана в отпускането на бързи парични кредити, реализирайки се в един от най-трудните за постигане на успех сектори в страната.

Къде се намира

Централният офис на Финансова компания КиК се намира в град Пловдив. Ще го откриете на адрес улица “Жан Жорес”, номер 49. Разположен е на ет. 2, ап. 9, а пощенският код е 4002. На място в офиса на компанията можете да научите повече за услугите, които компанията предлага, за различните кредити, за тяхното обезпечение и много други.

Какво предлагат

Финансова компания КиК предлага на своите потребители услугата бързо кредитиране. Отпускат се заеми в предимно малки размери и за кратък период от време, които се погасяват под формата на една или няколко вноски, според договорката с клиентите. Това е продукт, който е по-скоро временно решение и не може да помогне при наличието на дългосрочни финансови проблеми. За сметка на това, компанията и нейните продукти са изключително полезни ако имате временни парични затруднения от битов и краткотраен характер.

Кои са клиентите

Фирмата не само е ситуирана в град Пловдив, но тя също така оперира главно в този град и в региона. За разлика от много други компании, тя е фокусирана върху тази част на страната, познавайки в дълбочина проблемите на местните жители. Компанията отпуска заеми на физически и юридически лица, като съответно, условията, на които те трябва да отговарят са много различни.

Какви са условията

За да бъде одобрен за бърз кредит, кандидатът трябва да покрие сравнително малък брой критерии. Разбира се, човекът трябва да е навършил 18 години, тоест да е пълнолетен. Следва едно от най-важните условия, а именно наличието на постоянен трудов договор, който съответно да гарантира, че ще може кредитополучателят да погасява без проблем своите дължими месечни вноски. От значение е също така да не сте имали проблеми в миналото относно изплащането на вноски към тази кредитна компания.

Защо да изберем тях

Финансова компания КиК е едно от най-добрите възможни решения за хората, които живеят в района на град Пловдив. Тук се предлага огромно разнообразие от възможни варианти за финансиране и погасяване, а съотношението между изтеглена сума и лихва е оптимално добро за потребителя. Сроковете са разумни, няма скрити условия и се цели превръщането ви в редовен и лоялен клиент.

Мнения от клиенти на ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ К И К

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!