ФИНАНС ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00167
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. „Никола Вапцаров” №10, ет.3, София, 1407
Телефон:
02 86 61 966 

Финанс Лизинг ЕАД е финансова компания, вписана под номер BGR00167 в регистъра с небанковите финансови институции в Република България. Тя е едно от най-сериозните имена в небанковия сектор, като дава на своите клиенти сигурност, надеждност и отлични условия в дългосрочен план. Спазва стриктно и действа в пълно съгласие с правилата и законите, които са в сила в страната

Какво предлага

Компанията предлага голямо разнообразие от възможности в сферата на лизинга, като дава шанс на своите клиенти да закупува на изплащане различни моторни превозни средства според нуждите и предпочитанията си. На лизинг също така могат да се взимат различни машини и съоръжения, от които вашият бизнес се нуждае. Интересна е и опцията за закупуване на изплащане дори на недвижими имоти - нещо, което се среща изключително рядко в небанковата сфера.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на Финанс Лизинг могат да са както физически, така и юридически лица, като единственото условие е те да имат възможност да обезпечат своята платежоспособност по някакъв начин. Клиентите най-често са хора и фирми, които желаят да намерят подходящото решение извън банковия сектор по една или друга причина.

Какви са условията

Условията, които компанията предлага, са изключително гъвкави и еластични, което ги прави много лесно пригодими към нуждите на всеки отделен човек или бизнес. Това е най-характерната черта на Финанс Лизинг и точно този факт привлича най-много вниманието на потребителите.

Защо да изберем тази компания

Финанс Лизинг е чудесна алтернатива на банките, тъй като предлага, подобно на тях, стабилни и непроменливи във времето условия. Клиентите със сигурност могат да са спокойни в дългосрочен план, че ниските лихви няма да претърпят промени, които да затруднят тяхното погасяване.

Предимство е опцията всеки човек или фирма да получат план според своите собствени нужди, което именно отразява гъвкавостта на компанията. По този начин се задържа вниманието на клиентите на фона на все по-агресивната конкуренция в бранша и помага на компанията да се задържи на върха.

Как да се свържем

Мястото, на което можете да получите най-точна информация за Финанс Лизинг и за продуктите, които компанията предлага, това е централата на фирмата в град София. Ще я откриете на адрес булевард „Никола Вапцаров” № 10. Офисът се намира на ет.3, а пощенският код е 1407.

Ако по някаква причина сте възпрепятствани и не можете да посетите офиса на място, точна и акуратна информация можете да получите и по телефона. За целта е достатъчно да звъннете на стационарен номер 02 86 61 966 и служители ще ви информират най-надлежно по въпроса.

Мнения от клиенти на ФИНАНС ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews