ФИНАНС ИНФО АСИСТАНС

Рег. номер
BGR00262
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Врабча № 8, София, 1000
Телефон:
02 932 7100

Финанс Инфо Асистанс ЕООД е фирма от финансовата сфера, която предлага на своите клиенти специфичен тип услуга. Тя оперира като компания, ангажирана със събирането на необслужвани кредити и вземания.

Регистрирана е под номер BGR00262 и работи в абсолютно съответствие и в условията на пълно спазване законите на страната. Както е известно, фирми от този бранш подлежат на изключително строг контрол от страна на държавата, което дава изключителна сигурност както на бизнеса, така и на задлъжнелите лица.

Кои са нейни клиенти

Финанс Инфо Асистанс работи основно с юридически лица, към които други юридически или физически лица имат необслужени задължения. Сред клиентите на  компанията са известни имена като Централна кооперативна банка АД, ЦКБ Скопие АД, Тексимбанк АД, И Еф Джи Лизинг ЕАД и И Еф Джи Ауто Лизинг ЕООД. Компанията да обслужва и обслужва, обаче, не само големи компании, но също така и малки фирми, които са ощетени от некоректни платци.

Защо да изберем тази компания

Едно от водещите предимства да се спрете на Финанс Инфо Асистанс е това, че ще можете да работите в сътрудничество с едни от най-добрите и експертно обучени финансисти, умеещи да намерят решение дори и на най-трудните случаи и гарантиращи изключително висока събираемост на задълженията. Високата мотивация на екипа е причина за изключителното качество на предлаганата услуга.

Каква е целта на компанията

Тъй като често компаниите от този сектор биват гледани от гражданите с известно недоверие, целта на Финанс Инфо Асистанс е да докаже точно обратното, а именно че на нея може да се вярва и разчита.

Основният приоритет на компанията е да се работи така, че крайният резултат от работата да удовлетворява всички. Удовлетворени трябва да останат и задлъжнелите лица, и тези, на които се дължи.

Едва тогава експертите от Финанс Инфо Асистанс са спокойни, че са свършили своята работа както трябва. Това се оказва и златна формула за успех в условията на постоянно разрастваща се конкуренция.

Как да се свържем

Финанс Инфо Асистанс е базирана в град София. Централата на фирмата можете да откриете на адрес улица “Врабча” № 8. Пощенският код е 1000. На място в централния офис или в някой друг от клоновете на фирмата ще можете да получите най-подробна информация за това как да се възползвате от техните услуги.

Ако по някаква причина сте възпрепятствани да отидете на място, можете да зададете своите въпроси и по телефона. С експерти на компанията можете да се свържете на номер 02 932 7100.

Мнения от клиенти на ФИНАНС ИНФО АСИСТАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews