ФИНАНС ХОЛД БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00202
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. проф. Христо Данов 11, вх. Е, офис 6, Студентски град, София, 1172
Телефон:
02 4 881 525

Финанс Холд България е компания, която оперира в сферата на небанковия финансов сектор. Тя е вписана под регистрационен номер BGR00202 и действа в условията на пълно спазване и съответствие на правилата и разпоредбите на територията на Република България.

Компанията е с основен предмет на дейност предоставянето на кредити на физически и юридически лица. За отпускането на заема не е задължително да се декларира за какво ще се използва сумата, като парите се превеждат без ограничение в целите на кредитирането.

Работи се при изключително опростена процедура, като сумата се получава много бързо от потребителя. Компанията е алтернатива и на банковите институции за отпускане на ипотечни кредити, което я поставя сред малкото небанкови институции в страната, които включват тази услуга.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица, които се нуждаят съответно от бърз заем за покриване на широк спектър от ежедневни нужди или пък от оборотни средства за гладко и безпроблемно протичане на дейността на своята фирма. Това могат да бъдат и лица или фирми, които търсят възможности да получат финансиране с цел закупуване на недвижима собственост.

Какви са условията

Условията, при които компанията финансира своите клиенти, са доста лесни за покриване. На практика, достатъчно е да се докаже постоянен доход, с който да могат да се покриват месечните вноски по заема и вероятността да ви одобрят е почти 100%. Разбира се, колкото по-голяма става сумата, толкова по-голям трябва да бъде съответно и доходът, който обезпечава заема.

Защо да изберем тази компания

Финанс Холд България има предимството да отпуска както бързи, така и ипотечни кредити. Това подсказва, че можете да разчитате на компанията за финансиране в доста широки граници. Освен това, одобрението и процедурата по финансиране са цялостно доста опростени.

Как да се свържем

Централата на Финанс Холд България е в град София. Фирмата ще откриете в квартал “Студентски град”, на адрес улица “Проф. Христо Данов”, номер 11, вх. Е, офис 6. Пощенският код е 1172. На място в централата, както и в някой от офисите на компанията в страната, ще можете да научите допълнителна информация за предлаганите услуги, както и за условията, които трябва да покривате, за да получите желаните средства.

Ако сте възпрепятствани да посетите лично мястото, можете да зададете своите въпроси и по телефона на номер 02 4 881 525. Експертно обучени служители ще отговорят на всички ваши въпроси, така че със сигурност ще знаете дали е удачно да изтеглите един или друг заем във вашия конкретен случай.

Мнения от клиенти на ФИНАНС ХОЛД БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews