ФИНАНС ДИРЕКТ

Рег. номер
BGR00223
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Лъчезар Станчев 5, Софарма Бизнес Тауър, Сграда Б, Етаж 12, 13, София, 1756
Телефон:
02 810 00 28
Работно време :
09:00 - 17:00

Финанс Директ е компания, която оперира в сферата на небанковото кредитиране, като предлага договори за лизинги на имоти или моторни превозни средства. Фирмата оперира под регистрационен номер BGR00223 и действа в пълно съответствие със законите и регулациите на Република България.

Какви са условията

Компанията отпуска заеми при определени условия. Основното е това, че както движимата, така и недвижимата собственост, която се закупува, трябва да бъде над определена стойност.

Освен това, потребителят трябва да отговаря на определени условия за платежоспособност. Важно е кандидатът да има постоянен месечен доход от безсрочен трудов договор или да притежава фирма, която да може да обезпечи неговите месечни вноски.

Има и правила по отношение на сроковете, макар че при определени условия, компанията може да сключи договор и за срокове по избор на клиента.

Защо да изберем тази компания

Предимството да изберете Финанс Директ при покупка на недвижим имот и да кандидатствате за заем в тази компания е, че тук се дава уникалната възможност за финансиране на доста сериозна част от покупката.

На практика, компанията може да ви отпусне до 70 % от пазарната стойност на имота, като оценката му се извършва от експерти на Финанс Директ. В това отношение компанията има огромно предимство пред конкуренцията на пазара, давайки ви възможност за покупка, която към момента надхвърля неколкократно събраната от вас сума.

Какво предлага

Финанс Директ предлага на своите клиенти възможността да финансира сделки за лизингова покупка на недвижими имоти. За целта, недвижимостта трябва да бъде на стойност по-голяма от 25 000 евро без ДДС, като единствено при тези условия компанията се съгласява да отпуска кредит на потребителя.

Освен това, фирмата предлага също и възможност за закупуване на лизинг на нови, както и на употребявани автомобили. В този случай, возилата трябва да са на стойност по-голяма от 10 000 евро без ДДС. Максималният срок на лизинга за нови автомобили е до 60 месеца, а за употребявани автомобили – до 48 месеца.

Как да се свържем

Компанията е със седалище в град София. Централата ѝ се намира на адрес ул. “Лъчезар Станчев”, номер 5, в сграда “Б” на Софарма Бизнес Тауър. Офисът е разположен съответно на етажи 12 и 13, а пощенският код е 1756. На място в офиса на компанията можете да получите пълна информация за опциите за финансиране и за условията, при които можете да получите желаната от вас сума.

При липса на възможност да посетите на място Финанс Директ, можете да се обадите по телефона и да разговаряте с някой от експертните служители на компанията, които ще ви запознаят подробно с предлаганите продукти. Номерът, на който можете да направите това е 02 810 00 28. Работното време е съответно от 09:00 до 17:00 часа.

Мнения от клиенти на ФИНАНС ДИРЕКТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews