Финанс Център Отзиви

Рег. номер
BGR00185
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Цар Освободител 44, ет.4, офис №6, ет.4, офис №6, Варна, 9010
Телефон:
0700 339 09
Работно време :
Пон. – Пет. 08.30 - 17.00 ч.

„Финансцентър” ЕООД е компания за микрокредитиране, която се появява на пазара през 2010 година. През същата тази година Българската Народна Банка я вписва в Регистъра с №BGR00185 като финансова институция по чл.3, ал.2 от Закона за кредитните институции. През 2010 год. Комисията за защита на личните данни регистрира “ФИНАНСЦЕНТЪР” ЕООД като администратор на лични данни с инд.номер:292313.

От този момент нататък тя започва да гради стабилен имидж и непоклатим авторитет, благодарение на които успява да спечели не малко положителни отзиви и мнения, от страна на клиенти и партньори. Огромен е броят на хората, останали доволни от услугите на кредитното дружество.

История на компанията

Тази компания е изцяло семейна. Както вече разбрахте, тя се появява на пазара през 2010 година. За този период от време постига резултати, с които много малко фирми са в състояние да се похвалят. Основният й предмет на дейност е отпускането на заеми, които не са събрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

Едно от най-изявените предимства на фирмата е, че осигурява средства за изумително кратки срокове. Върху тях не тегнат високи лихви и такси, които по принцип утежняват още повече положението на гражданите. Подходът на служителите към клиентите е изцяло индивидуален, с цел предлагане на решение, отговарящо единствено на нуждите на конкретния потребител. Най-общо казано, „Финансцентър” ЕООД е в готовност да ви осигури измъкване от финансовото блато и то за броени минути. Звучи страхотно, нали?!

Компанията претендира да извършва финансиране много по-бързо от всяка една банка, на много по-изгодни лихвени нива спрямо други небанкови институции. Това също е една от предпоставките за натрупването на положителни отзиви, мнения и оценки. Все пак, замисляйки се сериозно, ще стигнем до извода, че са много малко на брой онези дружества, които са в готовност да предложат цялата тази богата гама от привилегии както „Финансцентър” ЕООД.

Ако сте дългосрочен клиент, то на вас ще ви се предложат още по-добри условия, свързани с по-ниски лихви и такси. По този начин успявате да създадете дълготрайни взаимоотношение и да излезете от параметрите на стандартните продукти и условия.

Служителите, практикуващи в компанията, са в готовност да отделят толкова време, колкото сметнат, че е необходимо за проблема на съответния клиент. Те не правят компромис с високото ниво на обслужване и подхождат индивидуално към нуждите на всеки потребител.

Защо отзивите и мненията са положителни?

„Финансцентър” ЕООД успява да изгради положителни отзиви и мнения, благодарение на някой основни принципа, залягащи в епицентъра на политиката на самото дружество. Ето какви са те:

  • Клиентът винаги е първи;
  • Дългосрочно мислене;
  • Съвършенство;
  • Работа в екип;
  • Бързина.

Доверявайки се на тази небанкова институция, то вие несъмнено получавате шанс да се справите с възникнал финансов проблем и да го елиминирате в изумително кратки срокове. Избирайки „Финансцентър” ЕООД, то значи сте на финалната права.

Мнения от клиенти на Финанс Център

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews