Финанс Аспект ООД

Рег. номер
BGR00010
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
УЛ. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ №6, Шумен, 9700
Телефон:
0899 603 911

Финанс Аспект ООД е компания от финансовия небанков сектор, която се е специализирала в отпускане на бързи кредити при облекчени условия. Компанията е регистрирана и оперира под номер BGR00010, като работи в пълно съответствие със законодателството на Република България.

Какво предлага

Фирмата работи със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства, което позволява да предлага на своите клиенти стабилни и непроменливи условия при финансиране.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на Финанс Аспект са физически и юридически лица, които търсят заем при благоприятни условия за кратък период от време, но които в същото време се нуждаят от стабилност и постоянство от страна на кредитната компания.

Какви са условията

Одобрение за кредит се получава изключително лесно. Това става само в рамките на няколко минути, което прави компанията изключително надеждно решение в случай на неотложна нужда от финансови средства. След като кандидатът бъде разгледан и неговата надеждност бъде потвърдена, той получава средствата по банковата си сметка в рамките на броени минути.

Съответно, финансирането може да бъде доста гъвкаво, като вноските и сроковете могат да бъдат модифицирани според нуждите на потребителя още при самото сключване на договора за кредит. По този начин всеки потребител може да напасне заема към своите лични потребности и да се възползва от него максимално.

Защо да изберем тази компания

Тъй като Финанс Аспект е базирана в Шумен, тя е изключително добре запозната с нуждите и особеностите на местния пазар. Това я прави много по-добро решение от редица други небанкови кредитни компании, които са далеч от проблемите на местните хора.

По тази причина фирмата има изключително силно присъствие на местния пазар. Характерна черта на този тип фирми е, че местните жители винаги с основание се насочват към компаниите, които са добре познати на местния пазар, защото именно те се боят най-много за своята репутация и се опитват да предложат на потребителите възможно най-добри условия.

Как да се свържем

На място в офиса на фирмата можете да получите информация за услугите, които предлага, както и за важни детайли около процеса на финансиране, които биха могли да бъдат от значение за вас.

Финанс Аспект е базирана в град Шумен. Офисът на компанията можете да откриете на адрес улица “Алеко Константинов”, № 6, а пощенският код е 9700. Ако по някаква причина не можете да посетите фирмата лично, можете да се обадите и на номер 0899 603 911, където финансовите експерти ще отговорят на всички ваши въпроси.

Мнения от клиенти на Финанс Аспект ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews