Ferratum Отзиви

Рег. номер
BGR00055
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
ул. Проф. Георги Брадистилов 4, ет. 2, София, 1700
Телефон:
0700 45 245

Нуждата от регулярно и постоянно спокойствие, както и сигурност в живота често зависи от финансовата част на ежедневието ни. Възможностите и някои удоволствия, както и постижения също могат да бъдат резултат от това как се справяме с икономическите си дела. В моменти на трудности всеки един човек би могъл да разчита на финансова помощ, която в наши дни се предлага от редица компании.

Сред тях не са малко и качествените и лоялни такива, които с дългогодишните си дейности са заслужили високото мнение на клиентите си и добрите отзиви в сферата, в която работят. Сред едни от най-функционалните и гъвкави компании на този пазар от години е и „Фератум България“ ЕООД.

За компанията и високите отзиви и мнения за нея

Като част от международната кредитна компания Ferratum Group и представител за България, тя е и първата в страната, която отпуска бързи заеми като кандидатстването може да се извършва онлайн в интернет пространството. Това е едно от най-търсените и оценявани високо предимства в нашето съвремие, тъй като то предоставя възможността на всеки един човек, който има нужда от даден вид заем, да кандидатства за него от удобството на своя дом.

Този тип услуги се лансират високо, тъй като осигуряват и възможността всяка една опция за бърз кредит да бъде внимателно преценена от потенциалните ѝ потребители, преди да бъде взето решение.

В своята успешна практика фирмата оперира с финландски капитал под името „Фератум“, като в момента, както казахме, услугата „Бърз заем“ се предлага и в други страни в Европа, като Финландия, Литва, Швеция, Латвия, Испания, Словакия, Холандия. Практиката на компанията е силно и стабилно наложена също така в Нова Зеландия и Сингапур.

„Фератум“ е член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК). Това е печеливша черта и силна страна на този вид дейност, тъй като вдъхва доверие, заради факта, че се работи с установения Етичен кодекс за отговорно кредитиране.

А именно доверието и надеждността в подобен тип услуги са едно от най-важното нещо за всеки потенциален потребител на услугите, които се предлагат тук. То е онзи специфичен елемент, който прави възможно и гладкото протичане на всяка една небанкова услуга, в която си партнират компанията и нейните клиенти.

За още по-голяма сигурност във финансовите дейности „Фератум“ е регистриран и като Администратор на лични данни с Удостоверение № 0247990/ 14.07.2009г. , като също така е и регистрирана като финансова институция в Регистъра на БНБ по чл. 3 ал. 2 от Закона за кредитните институции.

Дейности и цели

В нашето съвремие масовото използване на бързи кредити и особено кандидатстването онлайн е широко застъпено в развитите общества. Именно това е и един от най-силните стимули на компанията да се развива и утвърдява все повече в дадената сфера. С това се цели да се предложи лесен и навременен достъп до бързи и малки кредити, като за целта е нужно минимално количество документация, а времето, което трябва за цялата процедура е сведено до максимално кратко.

В годините на своята практика компанията се е доказала и като динамично дружество, разполагащо с високотехнологични практики в дадената насока. Това е пътят в търсенето на начини за развитие, намиране на иновативни, по-добри и ефективни начин да се извършва съответната дейност.

Друг плюс е и фактът, че компанията не спира да развива своя набор от професионалисти, предлагайки работа на едни от най-изявените специалисти в сферата на кредитирането. Така всяка една от 10-те години опит на „Фератум“ дава реален резултат и оправдава високи отзиви и положителни мнения на всички нейни клиенти в областта на финансите и кредитирането, не само на местно, но и на международно ниво.

Мнения от клиенти на Ferratum

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Румен Пенчев on Ferratum
Super izgodno

Миналата година работодателят в продължение на месеци ни бавеше заплатите. Ако не бяха Фератум не знам как щях да издържа. Вече съм на друга работа, но поне знам към кой да се обърна ако нещата пак се объркат.

by Кристина on Ferratum
Чудесно обслужване!

Купувах детска количка и останах без пари, а битовите сметки трябваше да се платят. Препоръчеха ми да ползвам услугите на фератум – свекървата ми взима заем и остана доволна. Аз също взех заем без никакви проблеми и задръжки. Парите прехвърлят на личната карта доста бързо. Лихвата за кредита не е малка, ама всъщност е достъпна. Ако сте намислили да вземете кредит, ще я намалите.