Фактор И.Н. Отзиви

Рег. номер
BGR00028
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Янко Сакъзов 3, ет. 2, офис 2, София, 1504
Телефон:
0700 17 412
Работно време :
Пон. - Пет. 09.00 - 17.30 ч.

Светът, в който живеем е до голяма част движещ се именно заради финансовите нужди, стремежи и постижения на цялото общество. А когато говорим за пари, в повечето случаи касаем важността им за достигане на добър стандарт и начин на живот, които понякога са трудни за осъществяване по една или друга причина.

Ето защо на дневен ред излизат кредитните и други финансови услуги, както и компаниите, които ги предоставят на обществото. В последните години най-лоялните и етични сред тях успяват да получат наистина добри отзиви и мнения за работата си. А това разбира се е съвсем явен и логичен рефлекс на обществото към този тип икономически дейности. Причината за това е не само качествената работа на добрите фирми в тази сфера, но и от лоялността на етичните клиенти към тях.

Наличието на подобни фирми, които макар и в небанковия сектор успяват да предложат на клиентите си една от най-важните услуги на 21-ви век е абсолютно наложително. А в крайна сметка това вече се е превърнало и в стандарт, а пазарът иска своето във вид на читави и високотехнологични компании, които предлагат на своите клиенти не само бърза, достъпна, но и най-вече качествена финансова услуга.

Сред тях са ФАКТОР И.Н., които в развитието на пазара и трудността, създавана от конкуренцията успяват да се задържат на нужното високо ниво. Във фокуса на изискванията на своите клиенти, компанията успява да регистрира високи оценки, перфектни резултати в работата си, както и положителни бизнес връзки. Причината - финансовата помощ, която осигурява за своите настоящи партньори.

Причините за високите рейтинг, отзиви и мнения

Един такъв тип учреждение не трябва да бъде само финансов лост, тъй като парите трябва да бъдат само средство за постигане на нещата от живота и решаването на различни проблеми. Напротив, такава фирма трябва да успява да предотврати с качествен съвет всички финансови грешки, които незапознатите с материята граждани биха могли да направят.

Подобна компания също трябва да се ангажира достатъчно професионално с икономическите грижи на своите клиенти, за да даде достатъчно ясна заявка, че това е не само работа, но и идеална цел.

ФАКТОР И.Н.  е точно такава финансова институция, която съумява да събере на едно място качествена работа, ефективни иновации във финансовата сфера и навременна реакция, спрямо нуждите на своите клиенти.

Компанията е регистрирана през 1997г, като през 2000-та година насам успява да стане единствен представител на парични преводи MoneyGram за България за НБФИ. Сега тя предлага банкови услуги за небанкови клиенти и услугите ѝ са достъпни в над 700 офиса в цялата страна. Благодарение на достатъчно дългата и резултатна история успява да достигне до впечатляващи за себе си и бранша като цяло резултати. Пo този начин ФАКТОР И.Н. се превръща в един от най-правилните избори, които един сигурен източник на икономически съвети и практическа финансова помощ.

Мнения от клиенти на Фактор И.Н.

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Nikolay Ivanov on Фактор И.Н.
Super ste!!

Обменям валута, супер курсове и обслужване!