ЕФ ДЖИ ФИНАНС

Рег. номер
BGR00381
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Фр. Ж. Кюри 16, ет. 6, София, 1113
Телефон:
0899 939 999

Еф Джи Финанс ЕАД е небанкова финансова институция, която е регистрирана под номер BGR00381. Тя оперира на територията на страната, спазвайки стриктно всички правила и закони на Република България. Фирмата се развива изключително бързо благодарение на конкурентните условия, които предлага. С това тя успява да се наложи и реализира на един от най-трудните за постигане на успех пазари в страната - този на бързите заеми.

Какво предлага

Еф Джи Финанс ЕАД предлага на вниманието на потребителите един изключително широк спектър от услуги. Сред тези, с които компанията привлича най-голямо внимание са възможността за отпускане на финансов лизинг и ипотечни кредити, както и парични средства за потребление или инвестиции.

Това прави компанията не само лидер в сферата на бързото кредитиране, но също така и доста сериозна конкуренция на банковия сектор и на продукта, който той предлага. Причина за това е сигурността и стабилността, които изключително се доближават до тези на родните банки.

Защо да изберем тях

Еф Джи Финанс ЕАД предлага на своите клиенти изключително изгодни условия и финансиране при нисък лихвен процент. Компанията може да се похвали и с възможността да отпуска заеми за доста продължителен период от време. Освен това, фирмата е доста добре позната с гъвкавите си условия, което може да позволи да се постигне по-голямо за клиентите и да се постигне по-удобна система на погасяване. Още една причина да изберете таз компания е по-гъвкавата схема за обезпечаване на изтеглените средства, което отличава компанията от масовия случай на пазара.

Кои са нейни клиенти

Основна дейност на компанията е насочена към отпускане на заеми както на физически, така и на юридически лица. Разбира се, изискванията към едните и към другите се отличават в не малка степен, но все пак е важно да се подчертае, че основно се гледа дали лицето, или съответно фирмата, ще може да погасява редовно и старателно своите вноски.

Къде да ги открием

Компанията е ситуирана в град София. Нейният офис можете да намерите на улица “Фредерик Жолио-Кюри, номер 16. Ще ги откриете на 6-ти етаж, а пощенският код е 1113. На място може да се получи най-добра представа за начините на работа на компанията, но ако нямате възможност да отидете там лично, винаги бихте могли да свършите това и по телефона. Ако се обадите на номер 0899 939 999, вие ще можете да се свържете с някои от най-добрите финансови експерти и да научите какви са възможните варианти за кредитиране и обезпечение на заема.

Мнения от клиенти на Еф Джи Финанс

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews